651866 - Familie Van Puijfelik, Tilburg. De familie Puijfelik poseert voor hun huis. Links vader Jan van Puijfelik, daarnaast moeder Puijfelik en naast haar een hulp in de huishouding. Op de voorgrond staan de kinderen v.l.n.r. Ad van Puijfelik, Sjaan van Puijfelik en Corrie van Puijfelik. - Foto's & Kaarten

Familie Van Puijfelik, Tilburg. De familie Puijfelik poseert voor hun huis. Links vader Jan van Puijfelik, daarnaast moeder Puijfelik en naast haar een hulp in de huishouding. Op de voorgrond staan de kinderen v.l.n.r. Ad van Puijfelik, Sjaan van Puijfelik en Corrie van Puijfelik.

Fotonummer["651866"]
PlaatsTilburg
Straat["Veestraat"]
Datering vanaf1922
FotograafFotograaf onbekend
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingFamilie Van Puijfelik, Tilburg. De familie Puijfelik poseert voor hun huis. Links vader Jan van Puijfelik, daarnaast moeder Puijfelik en naast haar een hulp in de huishouding. Op de voorgrond staan de kinderen v.l.n.r. Ad van Puijfelik, Sjaan van Puijfelik en Corrie van Puijfelik.
Huisnummer67
Datum

651866 - Familie Van Puijfelik, Tilburg. De familie Puijfelik poseert voor hun huis.  Links vader Jan van Puijfelik, daarnaast moeder Puijfelik en naast haar een hulp in de huishouding. Op de voorgrond staan de kinderen v.l.n.r. Ad van Puijfelik, Sjaan van Puijfelik en Corrie van Puijfelik.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag