045504 - Kindheidsoptocht te Goirle. De voerman is Janus Santegoets, de ridder boven op de praalwagen Kees Botermans. Op de praalwagen geheel links Miet de Rooij, vervolgens Jet van de Sande en de grote engel met haarband To van Dal. Vervolgens rechts voor haar Dinie Aarts (dochter van de veldwachter), rechts van haar Mina van Erven, vervolgens naar rechts met strik en palmtak To van Gils en dan naar achter Miet van Harrie van de Lisdonk, Piet Luijten en een dochter van landbouwer Christ Schellekens. De andere personen op de kar zijn onbekend. Opzij van de praalwagen en van voor naar achter N.N., Net Cunen, N.N., N.N., Tonia Koolen, Anna Schellekens en Regien Snels. Staande vooraan v.l.n.r. Tonnie Swobeda (woonde bij Trien Snels - Leenaers), Lies Leenaers, N.N., op de voorgrond Drika Eekels, To van Boxtel en Joke van Gool (?), dan iets naar achter Jana Spiljart, Jo Schellekens, Mietje van Martien Ketelaars en Annie Wagtmans. Achter deze meisjes zijn nog herkenbaar Anna van Dal en Jo Couwenberg. - Foto's & Kaarten

Kindheidsoptocht te Goirle. De voerman is Janus Santegoets, de ridder boven op de praalwagen Kees Botermans. Op de praalwagen geheel links Miet de Rooij, vervolgens Jet van de Sande en de grote engel met haarband To van Dal. Vervolgens rechts voor haar Dinie Aarts (dochter van de veldwachter), rechts van haar Mina van Erven, vervolgens naar rechts met strik en palmtak To van Gils en dan naar achter Miet van Harrie van de Lisdonk, Piet Luijten en een dochter van landbouwer Christ Schellekens. De andere personen op de kar zijn onbekend. Opzij van de praalwagen en van voor naar achter N.N., Net Cunen, N.N., N.N., Tonia Koolen, Anna Schellekens en Regien Snels. Staande vooraan v.l.n.r. Tonnie Swobeda (woonde bij Trien Snels - Leenaers), Lies Leenaers, N.N., op de voorgrond Drika Eekels, To van Boxtel en Joke van Gool (?), dan iets naar achter Jana Spiljart, Jo Schellekens, Mietje van Martien Ketelaars en Annie Wagtmans. Achter deze meisjes zijn nog herkenbaar Anna van Dal en Jo Couwenberg.

Fotonummer["045504"]
PlaatsGoirle
Datering vanaf1920
HerkomstCollectie Roosen - van Gils, Goirle
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingKindheidsoptocht te Goirle. De voerman is Janus Santegoets, de ridder boven op de praalwagen Kees Botermans. Op de praalwagen geheel links Miet de Rooij, vervolgens Jet van de Sande en de grote engel met haarband To van Dal. Vervolgens rechts voor haar Dinie Aarts (dochter van de veldwachter), rechts van haar Mina van Erven, vervolgens naar rechts met strik en palmtak To van Gils en dan naar achter Miet van Harrie van de Lisdonk, Piet Luijten en een dochter van landbouwer Christ Schellekens. De andere personen op de kar zijn onbekend. Opzij van de praalwagen en van voor naar achter N.N., Net Cunen, N.N., N.N., Tonia Koolen, Anna Schellekens en Regien Snels. Staande vooraan v.l.n.r. Tonnie Swobeda (woonde bij Trien Snels - Leenaers), Lies Leenaers, N.N., op de voorgrond Drika Eekels, To van Boxtel en Joke van Gool (?), dan iets naar achter Jana Spiljart, Jo Schellekens, Mietje van Martien Ketelaars en Annie Wagtmans. Achter deze meisjes zijn nog herkenbaar Anna van Dal en Jo Couwenberg.
Datum

045504 - Kindheidsoptocht te Goirle. De voerman is Janus Santegoets, de ridder boven op de praalwagen Kees Botermans. Op de praalwagen geheel links Miet de Rooij, vervolgens Jet van de Sande en de grote engel met haarband To van Dal. Vervolgens rechts voor haar Dinie Aarts (dochter van de veldwachter), rechts van haar Mina van Erven, vervolgens naar rechts met strik en palmtak To van Gils en dan naar achter Miet van Harrie van de Lisdonk, Piet Luijten en een dochter van landbouwer Christ Schellekens. De andere personen op de kar zijn onbekend. Opzij van de praalwagen en van voor naar achter N.N., Net Cunen, N.N., N.N., Tonia Koolen, Anna Schellekens en Regien Snels. Staande vooraan v.l.n.r. Tonnie Swobeda (woonde bij Trien Snels - Leenaers), Lies Leenaers, N.N., op de voorgrond Drika Eekels, To van Boxtel en Joke van Gool (?), dan iets naar achter Jana Spiljart, Jo Schellekens, Mietje van Martien Ketelaars en Annie Wagtmans. Achter deze meisjes zijn nog herkenbaar Anna van Dal en Jo Couwenberg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag