010056 - op 9 mei 1932 werd de eerste steen gelegd voor de nieuwe parochiekerk van het Allerheiligste Sacrament aan de Ringbaan-Oost. 'Juffrouw Cuners van Oorschot ondertekent den Bul' Links van haar bouwpastoor J.W.A. van Oorschot, daarnaast deken J. Sanders pastoor van de Noordhoek. - Foto's & Kaarten

op 9 mei 1932 werd de eerste steen gelegd voor de nieuwe parochiekerk van het Allerheiligste Sacrament aan de Ringbaan-Oost. 'Juffrouw Cuners van Oorschot ondertekent den Bul' Links van haar bouwpastoor J.W.A. van Oorschot, daarnaast deken J. Sanders pastoor van de Noordhoek.

Fotonummer["010056"]
PlaatsTilburg
Straat["Ringbaan-Oost"]
Datering vanaf09-05-1932
Uiterlijke vormfoto
Omschrijvingop 9 mei 1932 werd de eerste steen gelegd voor de nieuwe parochiekerk van het Allerheiligste Sacrament aan de Ringbaan-Oost. 'Juffrouw Cuners van Oorschot ondertekent den Bul' Links van haar bouwpastoor J.W.A. van Oorschot, daarnaast deken J. Sanders pastoor van de Noordhoek.
Huisnummer180
Datum

010056 - op 9 mei 1932 werd de eerste steen gelegd voor de nieuwe parochiekerk van het Allerheiligste Sacrament aan de Ringbaan-Oost. 'Juffrouw Cuners van Oorschot ondertekent den Bul' Links van haar bouwpastoor J.W.A. van Oorschot, daarnaast deken J. Sanders pastoor van de Noordhoek.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag