048474 - Maria Petronella Johanna Adriana (Maria) Willekens, geboren te Tilburg op 8 mei 1883, dochter van koperslager Joseph Willekens, afkomstig uit Reusel, en Maria Wilhelmina Teurlings. Zij werd zuster in de congregatie van de zusters van liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid in Tilburg. - Foto's & Kaarten

Maria Petronella Johanna Adriana (Maria) Willekens, geboren te Tilburg op 8 mei 1883, dochter van koperslager Joseph Willekens, afkomstig uit Reusel, en Maria Wilhelmina Teurlings. Zij werd zuster in de congregatie van de zusters van liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid in Tilburg.

Fotonummer["048474"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1910
Herkomstcoll. H. v.d. Velden, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMaria Petronella Johanna Adriana (Maria) Willekens, geboren te Tilburg op 8 mei 1883, dochter van koperslager Joseph Willekens, afkomstig uit Reusel, en Maria Wilhelmina Teurlings. Zij werd zuster in de congregatie van de zusters van liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid in Tilburg.
Datum

048474 - Maria Petronella Johanna Adriana (Maria) Willekens, geboren te Tilburg op 8 mei 1883, dochter van koperslager Joseph Willekens, afkomstig uit Reusel, en Maria Wilhelmina Teurlings. Zij werd zuster in de congregatie van de zusters van liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid in Tilburg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag