050673 - De uitvaartmis van pastoor W.J.J. de Klijn vond plaats in de Margaretha Maria kerk te Tilburg. Zijn lichaam is na deze mis overgebracht naar Raamsdonksveer en bijgezet in het familiegraf. Op de foto de absoute in de kerk van Raamsdonksveer. - Foto's & Kaarten

De uitvaartmis van pastoor W.J.J. de Klijn vond plaats in de Margaretha Maria kerk te Tilburg. Zijn lichaam is na deze mis overgebracht naar Raamsdonksveer en bijgezet in het familiegraf. Op de foto de absoute in de kerk van Raamsdonksveer.

Fotonummer["050673"]
PlaatsRaamsdonk
WijkRaamsdonksveer
Datering vanaf15-02-1958
FotograafFotopersbureau Het Zuiden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe uitvaartmis van pastoor W.J.J. de Klijn vond plaats in de Margaretha Maria kerk te Tilburg. Zijn lichaam is na deze mis overgebracht naar Raamsdonksveer en bijgezet in het familiegraf. Op de foto de absoute in de kerk van Raamsdonksveer.
Datum

050673 - De uitvaartmis van pastoor W.J.J. de Klijn vond plaats in de Margaretha Maria kerk te Tilburg. Zijn lichaam is na deze mis overgebracht naar Raamsdonksveer en bijgezet in het familiegraf. Op de foto de absoute in de kerk van Raamsdonksveer.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag