012304 - WO2 ; WOII ; Tweede Wereldoorlog. Onder grote publieke belangstelling wordt een NSB'er in de Zomerstraat opgebracht. De arrestanten werden opgesloten in de Philharmonie aan de Kloosterstraat en daarna geïnterneerd in het Odulphuslyceum aan de Lange Schijfstraat. Vandaar het gezegde: "Niet iedereen die op Odulphus zat heeft een diploma" - Foto's & Kaarten

WO2 ; WOII ; Tweede Wereldoorlog. Onder grote publieke belangstelling wordt een NSB'er in de Zomerstraat opgebracht. De arrestanten werden opgesloten in de Philharmonie aan de Kloosterstraat en daarna geïnterneerd in het Odulphuslyceum aan de Lange Schijfstraat. Vandaar het gezegde: "Niet iedereen die op Odulphus zat heeft een diploma"

Fotonummer["012304"]
PlaatsTilburg
Straat["Zomerstraat"]
WijkCentrum
Datering vanaf27-10-1944
FotograafFoto Hendrikx, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingWO2 ; WOII ; Tweede Wereldoorlog. Onder grote publieke belangstelling wordt een NSB'er in de Zomerstraat opgebracht. De arrestanten werden opgesloten in de Philharmonie aan de Kloosterstraat en daarna geïnterneerd in het Odulphuslyceum aan de Lange Schijfstraat. Vandaar het gezegde: "Niet iedereen die op Odulphus zat heeft een diploma"
Datum

012304 - WO2 ; WOII ; Tweede Wereldoorlog. Onder grote publieke belangstelling wordt een NSB'er in de Zomerstraat opgebracht. De arrestanten werden opgesloten in de Philharmonie aan de Kloosterstraat en daarna geïnterneerd in het Odulphuslyceum aan de Lange Schijfstraat. Vandaar het gezegde: "Niet iedereen die op Odulphus zat heeft een diploma"
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag