1625_0282 - Fotostrook; straatwand; panden aan de linten en hoofdverbindingswegen in het centrum van de stad; noord / Tuinstraat 35-93. In de vensters op de begane grond van de fabriek van Jurgens, werden aan het begin van de jaren tachtig een zestiental geschilderde panelen aangebracht. De zijn vervaardigd door de Tilburgse schildersbrigade en tonen misstanden, zoals het milieu, de woningnood, uitbuiting en de behoefte aan een speelterrein. - Foto's & Kaarten

Fotostrook; straatwand; panden aan de linten en hoofdverbindingswegen in het centrum van de stad; noord / Tuinstraat 35-93. In de vensters op de begane grond van de fabriek van Jurgens, werden aan het begin van de jaren tachtig een zestiental geschilderde panelen aangebracht. De zijn vervaardigd door de Tilburgse schildersbrigade en tonen misstanden, zoals het milieu, de woningnood, uitbuiting en de behoefte aan een speelterrein.

Fotonummer["1625_0282"]
PlaatsTilburg
Straat["Tuinstraat"]
Datering vanaf1977
Datering tot1984
FotograafJoep Vogels/Gemeente Tilburg
HerkomstDienst Publieke Werken, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingFotostrook; straatwand; panden aan de linten en hoofdverbindingswegen in het centrum van de stad; noord / Tuinstraat 35-93. In de vensters op de begane grond van de fabriek van Jurgens, werden aan het begin van de jaren tachtig een zestiental geschilderde panelen aangebracht. De zijn vervaardigd door de Tilburgse schildersbrigade en tonen misstanden, zoals het milieu, de woningnood, uitbuiting en de behoefte aan een speelterrein.
Huisnummer35 - 53
Datum

1625_0282 - Fotostrook; straatwand; panden aan de linten en hoofdverbindingswegen in het centrum van de stad; noord / Tuinstraat 35-93.

In de vensters op de begane grond van de fabriek van Jurgens, werden aan het begin van de jaren tachtig een zestiental geschilderde panelen aangebracht. De zijn vervaardigd door de Tilburgse schildersbrigade en tonen misstanden, zoals het milieu, de woningnood, uitbuiting en de behoefte aan een speelterrein.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag