040831 - Werkverschaffing voor werklozen. Bevloeiing van een pas aangelegd drainageveld Loon op Zandseweg. De vloeibaas egaliseert voor 't laatst voor de inzaaiing nog zoveel mogelijk voor een regelmatige vuilwaterverdeling over het 1 ha groot zijnde veld. - Foto's & Kaarten

Werkverschaffing voor werklozen. Bevloeiing van een pas aangelegd drainageveld Loon op Zandseweg. De vloeibaas egaliseert voor 't laatst voor de inzaaiing nog zoveel mogelijk voor een regelmatige vuilwaterverdeling over het 1 ha groot zijnde veld.

Fotonummer["040831"]
PlaatsTilburg
Straat["Loonseweg"]
Datering vanaf20-05-1927
HerkomstBureau voor de Statistiek en Voorlichting van de gemeente Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingWerkverschaffing voor werklozen. Bevloeiing van een pas aangelegd drainageveld Loon op Zandseweg. De vloeibaas egaliseert voor 't laatst voor de inzaaiing nog zoveel mogelijk voor een regelmatige vuilwaterverdeling over het 1 ha groot zijnde veld.
Datum

040831 - Werkverschaffing voor werklozen. Bevloeiing van een pas aangelegd drainageveld Loon op Zandseweg.  De vloeibaas egaliseert voor 't laatst voor de inzaaiing nog zoveel mogelijk voor een regelmatige vuilwaterverdeling over het 1 ha groot zijnde veld.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag