079589 - deze foto van de groenstraat werd in de dertigerjaren als ansichtkaart uitgegeven door W. Berkelmans-van de Plas die zijn winkel in drogisterijartikelen dreef in het pand rechts op de foto. nadien was heet pand winkel/woonhuis voor P. vd Plas-Brenders met daarin verkoop van verf en behang en tot medio 1982 ook slijterij. inmiddels zijn beide winkels definitief gesloten. in het aangrenzende pand was geveestigd winkel en slagerij van W. Janse-Pijnenburg, doch dient thans nog uitsluitend als woonhuis. - Foto's & Kaarten

deze foto van de groenstraat werd in de dertigerjaren als ansichtkaart uitgegeven door W. Berkelmans-van de Plas die zijn winkel in drogisterijartikelen dreef in het pand rechts op de foto. nadien was heet pand winkel/woonhuis voor P. vd Plas-Brenders met daarin verkoop van verf en behang en tot medio 1982 ook slijterij. inmiddels zijn beide winkels definitief gesloten. in het aangrenzende pand was geveestigd winkel en slagerij van W. Janse-Pijnenburg, doch dient thans nog uitsluitend als woonhuis.

Fotonummer["079589"]
PlaatsUdenhout
Datering vanaf1935
Uiterlijke vormfoto
Omschrijvingdeze foto van de groenstraat werd in de dertigerjaren als ansichtkaart uitgegeven door W. Berkelmans-van de Plas die zijn winkel in drogisterijartikelen dreef in het pand rechts op de foto. nadien was heet pand winkel/woonhuis voor P. vd Plas-Brenders met daarin verkoop van verf en behang en tot medio 1982 ook slijterij. inmiddels zijn beide winkels definitief gesloten. in het aangrenzende pand was geveestigd winkel en slagerij van W. Janse-Pijnenburg, doch dient thans nog uitsluitend als woonhuis.
Datum

079589 - deze foto van de groenstraat werd in de dertigerjaren als ansichtkaart uitgegeven door W. Berkelmans-van de Plas die zijn winkel in drogisterijartikelen dreef in het pand rechts op de foto. nadien was heet pand winkel/woonhuis voor P. vd Plas-Brenders met daarin verkoop van verf en behang en tot medio 1982 ook slijterij. inmiddels zijn beide winkels definitief gesloten. in het aangrenzende pand was geveestigd winkel en slagerij van W. Janse-Pijnenburg, doch dient thans nog uitsluitend als woonhuis.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag