050146 - Volt, Ontspanning, Sint Nicolaas. Sinterklaas op bezoek bij de afdelingen Gereedschapmakerij en Metaalwaren van Volt omstreeks 1955. Deze keer als televisiesterren. De staf was omgebouwd als antenne en "omroepster" Frans Zebregts is in beeld. Men wist steeds iets nieuws te bedenken. - Foto's & Kaarten

Volt, Ontspanning, Sint Nicolaas. Sinterklaas op bezoek bij de afdelingen Gereedschapmakerij en Metaalwaren van Volt omstreeks 1955. Deze keer als televisiesterren. De staf was omgebouwd als antenne en "omroepster" Frans Zebregts is in beeld. Men wist steeds iets nieuws te bedenken.

Fotonummer["050146"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf1955
FotograafCollega
HerkomstVolt Archief Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt, Ontspanning, Sint Nicolaas. Sinterklaas op bezoek bij de afdelingen Gereedschapmakerij en Metaalwaren van Volt omstreeks 1955. Deze keer als televisiesterren. De staf was omgebouwd als antenne en "omroepster" Frans Zebregts is in beeld. Men wist steeds iets nieuws te bedenken.
Datum

050146 - Volt, Ontspanning, Sint Nicolaas. Sinterklaas op bezoek bij de afdelingen  Gereedschapmakerij en Metaalwaren van Volt omstreeks 1955. Deze keer als televisiesterren. De staf was omgebouwd als antenne en "omroepster" Frans Zebregts is in beeld. Men wist steeds iets nieuws te bedenken.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag