010430 - Afbeelding van Onze Lieve Vrouw van het Cenakel in het gelijknamige retraitehuis en klooster aan de Koningshoeven, nu Kempenbaan. De naam is afgeleid van het Cenakel in Jeruzalem, de plaats waar Maria en de apostelen bijeen kwamen tussen Hemelvaart en Pinksteren, de eerste retraite. - Foto's & Kaarten

Afbeelding van Onze Lieve Vrouw van het Cenakel in het gelijknamige retraitehuis en klooster aan de Koningshoeven, nu Kempenbaan. De naam is afgeleid van het Cenakel in Jeruzalem, de plaats waar Maria en de apostelen bijeen kwamen tussen Hemelvaart en Pinksteren, de eerste retraite.

Fotonummer["010430"]
PlaatsTilburg
Straat["Kempenbaan, voorheen Koningshoeven"]
Datering vanaf1925
OmschrijvingAfbeelding van Onze Lieve Vrouw van het Cenakel in het gelijknamige retraitehuis en klooster aan de Koningshoeven, nu Kempenbaan. De naam is afgeleid van het Cenakel in Jeruzalem, de plaats waar Maria en de apostelen bijeen kwamen tussen Hemelvaart en Pinksteren, de eerste retraite.
Huisnummer27
Datum

010430 - Afbeelding van Onze Lieve Vrouw van het Cenakel in het gelijknamige retraitehuis en klooster aan de Koningshoeven, nu Kempenbaan. De naam is afgeleid van het Cenakel in Jeruzalem, de plaats waar Maria en de apostelen bijeen kwamen tussen Hemelvaart en Pinksteren, de eerste retraite.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag