051102 - St.Jozefhuis-St.Anna. De zusters zijn toegewijd aan de orde van de karmelitessen van het Goddelijk Hart. De zuster met witte mantel en zwarte kap zijn de geprofeste zusters. De zuster met witte mantel en witte kap zijn de novicen. De zuster in het zwart zijn de postulanten. - Foto's & Kaarten

St.Jozefhuis-St.Anna. De zusters zijn toegewijd aan de orde van de karmelitessen van het Goddelijk Hart. De zuster met witte mantel en zwarte kap zijn de geprofeste zusters. De zuster met witte mantel en witte kap zijn de novicen. De zuster in het zwart zijn de postulanten.

Fotonummer["051102"]
PlaatsTilburg
Straat["Wilhelminapark"]
WijkGasthuisstraat
Datering vanaf1918
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSt.Jozefhuis-St.Anna. De zusters zijn toegewijd aan de orde van de karmelitessen van het Goddelijk Hart. De zuster met witte mantel en zwarte kap zijn de geprofeste zusters. De zuster met witte mantel en witte kap zijn de novicen. De zuster in het zwart zijn de postulanten.
Datum

051102 - St.Jozefhuis-St.Anna. De zusters zijn toegewijd aan de orde van de karmelitessen van het Goddelijk Hart.  De zuster met witte mantel en zwarte kap zijn de geprofeste zusters.  De zuster met witte mantel en witte kap zijn de novicen.  De zuster in het zwart zijn de postulanten.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag