651380 - Mariëngaarde. Tilburg.Een kijkje in het 1935 model interieur van een zitkamer. De zware meubelen, de draperieën en de pompeuze kasten en lampen waren een typisch voorbeeld van een eigentijds interieur in de jaren dertig van de vorige eeuw. - Foto's & Kaarten

Mariëngaarde. Tilburg.Een kijkje in het 1935 model interieur van een zitkamer. De zware meubelen, de draperieën en de pompeuze kasten en lampen waren een typisch voorbeeld van een eigentijds interieur in de jaren dertig van de vorige eeuw.

Fotonummer["651380"]
PlaatsTilburg
Straat["Burgemeester Damsstraat"]
WijkZorgvlied
Datering vanaf01-06-1935
FotograafB. van Eerd & Zn., Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMariëngaarde. Tilburg.Een kijkje in het 1935 model interieur van een zitkamer. De zware meubelen, de draperieën en de pompeuze kasten en lampen waren een typisch voorbeeld van een eigentijds interieur in de jaren dertig van de vorige eeuw.
AnnotatieUit: Beschrijving, doel en opzet van het pension "Mariëngaarde" villapark Tilburg F TILB MAP 1338
Huisnummer15
Datum

651380 - Mariëngaarde. Tilburg.Een kijkje in het 1935 model interieur van een zitkamer. De zware meubelen, de draperieën en de pompeuze kasten en lampen waren een typisch voorbeeld van een eigentijds interieur in de jaren dertig van de vorige eeuw.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag