TLB023000258_001 - Onderwijzer met kinderen in een klaslokaal tijdens de rekenles. Op de voorgrond staat een "Abacus", ook telraam of rekenrek genoemd, en is een mechanisme om sommen en andere wiskundige berekeningen mee uit te voeren. Het is een voorloper van de rekenmachine en de computer. Foto is gemaakt in het kader van de Gemeentelijke Begrotingsspecial 1993. - Foto's & Kaarten

Onderwijzer met kinderen in een klaslokaal tijdens de rekenles. Op de voorgrond staat een "Abacus", ook telraam of rekenrek genoemd, en is een mechanisme om sommen en andere wiskundige berekeningen mee uit te voeren. Het is een voorloper van de rekenmachine en de computer. Foto is gemaakt in het kader van de Gemeentelijke Begrotingsspecial 1993.

Fotonummer["TLB023000258_001"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf01-10-1993
FotograafMultivision & Partners, Tilburg
Herkomst1553 Multivision & Partners, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOnderwijzer met kinderen in een klaslokaal tijdens de rekenles. Op de voorgrond staat een "Abacus", ook telraam of rekenrek genoemd, en is een mechanisme om sommen en andere wiskundige berekeningen mee uit te voeren. Het is een voorloper van de rekenmachine en de computer. Foto is gemaakt in het kader van de Gemeentelijke Begrotingsspecial 1993.
Datum

TLB023000258_001 - Onderwijzer met kinderen in een klaslokaal tijdens de rekenles. Op de voorgrond staat een "Abacus", ook telraam of rekenrek genoemd, en is een mechanisme om sommen en andere wiskundige berekeningen mee uit te voeren. Het is een voorloper van de rekenmachine en de computer. Foto is gemaakt in het kader van de Gemeentelijke Begrotingsspecial 1993.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag