010358 - St. Jacobusklooster aan de Broekhovenseweg 166. Klooster van de zusters van het Allerheiligst Hart van Jezus (zusters van Moerdijk). Later klooster van de oblaten van de H. Franciscus van Sales. gebouw is ontworpen door architect Jos Donders. - Foto's & Kaarten

St. Jacobusklooster aan de Broekhovenseweg 166. Klooster van de zusters van het Allerheiligst Hart van Jezus (zusters van Moerdijk). Later klooster van de oblaten van de H. Franciscus van Sales. gebouw is ontworpen door architect Jos Donders.

Fotonummer["010358"]
PlaatsTilburg
Straat["Broekhovenseweg"]
WijkBroekhoven
Datering vanaf1928
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingSt. Jacobusklooster aan de Broekhovenseweg 166. Klooster van de zusters van het Allerheiligst Hart van Jezus (zusters van Moerdijk). Later klooster van de oblaten van de H. Franciscus van Sales. gebouw is ontworpen door architect Jos Donders.
AnnotatieHierna St. Josephschool en nu acupunctuur zaak.
Huisnummer262
Datum

010358 - St. Jacobusklooster aan de Broekhovenseweg 166. Klooster van de zusters van het Allerheiligst Hart van Jezus (zusters van Moerdijk). Later klooster van de oblaten van de H. Franciscus van Sales. gebouw is ontworpen door architect Jos Donders.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag