057946 - Gilze, de Oranjestraat in 1918 thans Bisschop de Vetplein. Links slagerij Rubbens en woonhuis van A. Hoevenaars en op de achtergrond op de hoek van de Nieuwstraat de boerderij van de gezusters Bleek stiefdochters van Beekx. Rechts de woningen van mejuffrouw A. de Jong en koster J.P. Broks. - Foto's & Kaarten

Gilze, de Oranjestraat in 1918 thans Bisschop de Vetplein. Links slagerij Rubbens en woonhuis van A. Hoevenaars en op de achtergrond op de hoek van de Nieuwstraat de boerderij van de gezusters Bleek stiefdochters van Beekx. Rechts de woningen van mejuffrouw A. de Jong en koster J.P. Broks.

Fotonummer["057946"]
PlaatsGilze
Straat["Oranjestraat"]
Datering vanaf1918
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingGilze, de Oranjestraat in 1918 thans Bisschop de Vetplein. Links slagerij Rubbens en woonhuis van A. Hoevenaars en op de achtergrond op de hoek van de Nieuwstraat de boerderij van de gezusters Bleek stiefdochters van Beekx. Rechts de woningen van mejuffrouw A. de Jong en koster J.P. Broks.
Datum

057946 - Gilze, de Oranjestraat in 1918 thans Bisschop de Vetplein. Links slagerij Rubbens en woonhuis van A. Hoevenaars en op de achtergrond op de hoek van de Nieuwstraat de boerderij van de gezusters Bleek stiefdochters van Beekx. Rechts de woningen van mejuffrouw A. de Jong en koster J.P. Broks.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag