008072 - Smederij van Henricus Franciscus Vorselaars geboren te Tilburg 19 september 1862 (uiterst rechts op foto met platte pet) de zaak stond aan de Bosscheweg later was hier garage Ed. Lepelaars gevestigd. Uiterst links zittend Theo Knegtel eigenaar van Knegtel Automobielmaatschappij aan de Heuvel. - Foto's & Kaarten

Smederij van Henricus Franciscus Vorselaars geboren te Tilburg 19 september 1862 (uiterst rechts op foto met platte pet) de zaak stond aan de Bosscheweg later was hier garage Ed. Lepelaars gevestigd. Uiterst links zittend Theo Knegtel eigenaar van Knegtel Automobielmaatschappij aan de Heuvel.

Fotonummer["008072"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1910
HerkomstCollectie Ad Vorselaars
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSmederij van Henricus Franciscus Vorselaars geboren te Tilburg 19 september 1862 (uiterst rechts op foto met platte pet) de zaak stond aan de Bosscheweg later was hier garage Ed. Lepelaars gevestigd. Uiterst links zittend Theo Knegtel eigenaar van Knegtel Automobielmaatschappij aan de Heuvel.
Datum

008072 - Smederij van Henricus Franciscus Vorselaars geboren te Tilburg 19 september 1862 (uiterst rechts op foto met platte pet) de zaak stond aan de Bosscheweg later was hier garage Ed. Lepelaars gevestigd.  Uiterst links zittend Theo Knegtel eigenaar van Knegtel Automobielmaatschappij aan de Heuvel.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag