006534 - Dit soort foto's kon de kermisganger als herinnering laten maken. Hij of zij nam plaats achter een paneel waarop een auto, een vliegtuig of een ander kolderiek tafereel was geschilderd. Soms moesten de hoofden door gaten in de afbeelding worden gestoken. Deze foto is uit begin jaren twintig. Rechts het latere echtpaar Marie Remmers en Piet van Berkel. - Foto's & Kaarten

Dit soort foto's kon de kermisganger als herinnering laten maken. Hij of zij nam plaats achter een paneel waarop een auto, een vliegtuig of een ander kolderiek tafereel was geschilderd. Soms moesten de hoofden door gaten in de afbeelding worden gestoken. Deze foto is uit begin jaren twintig. Rechts het latere echtpaar Marie Remmers en Piet van Berkel.

Fotonummer["006534"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1920
Herkomstpart. coll.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDit soort foto's kon de kermisganger als herinnering laten maken. Hij of zij nam plaats achter een paneel waarop een auto, een vliegtuig of een ander kolderiek tafereel was geschilderd. Soms moesten de hoofden door gaten in de afbeelding worden gestoken. Deze foto is uit begin jaren twintig. Rechts het latere echtpaar Marie Remmers en Piet van Berkel.
AnnotatieA.L.T. nr 10 p. 228
Datum

006534 - Dit soort foto's kon de kermisganger als herinnering laten maken. Hij of zij nam plaats achter een paneel waarop een auto, een vliegtuig of een ander kolderiek tafereel was geschilderd. Soms moesten de hoofden door gaten in de afbeelding worden gestoken. Deze foto is uit begin jaren twintig. Rechts het latere echtpaar Marie Remmers en Piet van Berkel.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig? Chat is online op maandag van 13.00 - 16.00 uur en van 19.00 - 22.00 uur.
op dinsdag t/m donderdag van 10.00-16.00 uur en van 19.00-22.00 uur.
op vrijdag van 13.00-16.00 en van 19.00-22.00 uur.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag