006534 - Dit soort foto's kon de kermisganger als herinnering laten maken. Hij of zij nam plaats achter een paneel waarop een auto, een vliegtuig of een ander kolderiek tafereel was geschilderd. Soms moesten de hoofden door gaten in de afbeelding worden gestoken. Deze foto is uit begin jaren twintig. Rechts het latere echtpaar Marie Remmers en Piet van Berkel. - Foto's & Kaarten

Dit soort foto's kon de kermisganger als herinnering laten maken. Hij of zij nam plaats achter een paneel waarop een auto, een vliegtuig of een ander kolderiek tafereel was geschilderd. Soms moesten de hoofden door gaten in de afbeelding worden gestoken. Deze foto is uit begin jaren twintig. Rechts het latere echtpaar Marie Remmers en Piet van Berkel.

Fotonummer["006534"]
PlaatsTilburg
Herkomstpart. coll.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDit soort foto's kon de kermisganger als herinnering laten maken. Hij of zij nam plaats achter een paneel waarop een auto, een vliegtuig of een ander kolderiek tafereel was geschilderd. Soms moesten de hoofden door gaten in de afbeelding worden gestoken. Deze foto is uit begin jaren twintig. Rechts het latere echtpaar Marie Remmers en Piet van Berkel.
AnnotatieA.L.T. nr 10 p. 228
Datum["1920"]

006534 - Dit soort foto's kon de kermisganger als herinnering laten maken. Hij of zij nam plaats achter een paneel waarop een auto, een vliegtuig of een ander kolderiek tafereel was geschilderd. Soms moesten de hoofden door gaten in de afbeelding worden gestoken. Deze foto is uit begin jaren twintig. Rechts het latere echtpaar Marie Remmers en Piet van Berkel.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag