071830 - De familie Janssen-Twaalfhoven tijdens de receptie ter gelegenheid van het veertigjarig jubileum der stoomververij en chemische wasserij De Regenboog aan de Bredaseweg te Tilburg. Van links naar rechts; Joop Janssen, Charles Janssen, Willy Janssen-Twaalfhoven, Joseph Janssen en Han Janssen. De foto is afkomstig uit een album dat werd gemaakt ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van textielfabriek De Regenboog op 2 december 1930. - Foto's & Kaarten

De familie Janssen-Twaalfhoven tijdens de receptie ter gelegenheid van het veertigjarig jubileum der stoomververij en chemische wasserij De Regenboog aan de Bredaseweg te Tilburg. Van links naar rechts; Joop Janssen, Charles Janssen, Willy Janssen-Twaalfhoven, Joseph Janssen en Han Janssen. De foto is afkomstig uit een album dat werd gemaakt ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van textielfabriek De Regenboog op 2 december 1930.

Fotonummer["071830"]
PlaatsTilburg
Straat["Bredaseweg"]
Datering vanaf02-02-1930
FotograafSchoot, H, van der, Tilburg
Herkomstarchief Ververij De Regenboog, Tilburg, nr. 672
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe familie Janssen-Twaalfhoven tijdens de receptie ter gelegenheid van het veertigjarig jubileum der stoomververij en chemische wasserij De Regenboog aan de Bredaseweg te Tilburg. Van links naar rechts; Joop Janssen, Charles Janssen, Willy Janssen-Twaalfhoven, Joseph Janssen en Han Janssen. De foto is afkomstig uit een album dat werd gemaakt ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van textielfabriek De Regenboog op 2 december 1930.
AnnotatieTC 04-12-1930
Datum

071830 - De familie Janssen-Twaalfhoven tijdens de receptie ter gelegenheid van het veertigjarig jubileum der stoomververij en chemische wasserij De Regenboog aan de Bredaseweg te Tilburg.
Van links naar rechts; Joop Janssen, Charles Janssen, Willy Janssen-Twaalfhoven, Joseph Janssen en Han Janssen.
De foto is afkomstig uit een album dat werd gemaakt ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van textielfabriek De Regenboog op 2 december 1930.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag