650513 - Schmidlin. J. de Groot, handelaar in auto's en rijwielen aan de Stationsstraat12. Deze Buick behoorde tot een reclamestunt van de Amerikaanse Buick-fabrieken. Vanuit Amerika werd deze auto van dealer naar dealer gereden en trok zo 'de aardbol om'. Links de schoenwinkel van H. Mensen-Denissen, Stationsstraat 10. Foto 1925. - Foto's & Kaarten

Schmidlin. J. de Groot, handelaar in auto's en rijwielen aan de Stationsstraat12. Deze Buick behoorde tot een reclamestunt van de Amerikaanse Buick-fabrieken. Vanuit Amerika werd deze auto van dealer naar dealer gereden en trok zo 'de aardbol om'. Links de schoenwinkel van H. Mensen-Denissen, Stationsstraat 10. Foto 1925.

Fotonummer["650513"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1925
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSchmidlin. J. de Groot, handelaar in auto's en rijwielen aan de Stationsstraat12. Deze Buick behoorde tot een reclamestunt van de Amerikaanse Buick-fabrieken. Vanuit Amerika werd deze auto van dealer naar dealer gereden en trok zo 'de aardbol om'. Links de schoenwinkel van H. Mensen-Denissen, Stationsstraat 10. Foto 1925.
AnnotatieGepubliceerd in "Tilburg gefotografeerd door Schmidlin", pag 112.
Datum

650513 - Schmidlin. J. de Groot, handelaar in auto's en rijwielen aan de Stationsstraat12. Deze Buick behoorde tot een reclamestunt van de Amerikaanse Buick-fabrieken. Vanuit Amerika werd deze auto van dealer naar dealer gereden en trok zo 'de aardbol om'. Links de schoenwinkel van H. Mensen-Denissen, Stationsstraat 10. Foto 1925.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag