045046 - De wollendekenfabriek van de firma Pessers-van Zuylen stond aan de Kuiperstraat. In 1935 werd het bedrijf uitgebreid met een kamgarenspinnerij aan de Goirkekanaaldijk. Op de foto twee jubilerende werknemers: Janus Janssen en Jan van Huijkelom. Zittend v.l.n.r. directeur Jan Pessers, Janus Janssen, Adriana J.M. Spijkers, haar man Jan van Huijkelom en directeur Harrie Pessers. Staande Hans Beekman en A. van Berkel. - Foto's & Kaarten

De wollendekenfabriek van de firma Pessers-van Zuylen stond aan de Kuiperstraat. In 1935 werd het bedrijf uitgebreid met een kamgarenspinnerij aan de Goirkekanaaldijk. Op de foto twee jubilerende werknemers: Janus Janssen en Jan van Huijkelom. Zittend v.l.n.r. directeur Jan Pessers, Janus Janssen, Adriana J.M. Spijkers, haar man Jan van Huijkelom en directeur Harrie Pessers. Staande Hans Beekman en A. van Berkel.

Fotonummer["045046"]
PlaatsTilburg
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe wollendekenfabriek van de firma Pessers-van Zuylen stond aan de Kuiperstraat. In 1935 werd het bedrijf uitgebreid met een kamgarenspinnerij aan de Goirkekanaaldijk. Op de foto twee jubilerende werknemers: Janus Janssen en Jan van Huijkelom. Zittend v.l.n.r. directeur Jan Pessers, Janus Janssen, Adriana J.M. Spijkers, haar man Jan van Huijkelom en directeur Harrie Pessers. Staande Hans Beekman en A. van Berkel.
AnnotatieBrabants Dagblad, rubriek weerzien 2005. NTC 20.4.1960.
Datum["1950"]

045046 - De wollendekenfabriek van de firma Pessers-van Zuylen stond aan de Kuiperstraat. In 1935 werd het bedrijf uitgebreid met een kamgarenspinnerij aan de Goirkekanaaldijk. Op de foto twee jubilerende werknemers: Janus Janssen en Jan van Huijkelom. Zittend v.l.n.r. directeur Jan Pessers, Janus Janssen, Adriana J.M. Spijkers, haar man Jan van Huijkelom en directeur Harrie Pessers. Staande Hans Beekman en A. van Berkel.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag