038997 - Volt. Zuid. Fabricage. Productie. Condensatoren. Ca. 1955. Bewerking: het uittrekken van vulplaten uit condensatoren. De vulplaten werden gebruikt als hulpmiddel om de zuivere afstand tussen rotor- en statorplaten te bewaren tijdens het solderen van de rotor- en statorpakketten alsmede tot na het bevestigen in de uiteidelijke eindconstructie. Locatie gebouw C. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Fabricage. Productie. Condensatoren. Ca. 1955. Bewerking: het uittrekken van vulplaten uit condensatoren. De vulplaten werden gebruikt als hulpmiddel om de zuivere afstand tussen rotor- en statorplaten te bewaren tijdens het solderen van de rotor- en statorpakketten alsmede tot na het bevestigen in de uiteidelijke eindconstructie. Locatie gebouw C.

Fotonummer["038997"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf1955
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Fabricage. Productie. Condensatoren. Ca. 1955. Bewerking: het uittrekken van vulplaten uit condensatoren. De vulplaten werden gebruikt als hulpmiddel om de zuivere afstand tussen rotor- en statorplaten te bewaren tijdens het solderen van de rotor- en statorpakketten alsmede tot na het bevestigen in de uiteidelijke eindconstructie. Locatie gebouw C.
AnnotatieTussen gloeilamp en hoogspanningstrafo bldz. 40.
Datum

038997 - Volt. Zuid. Fabricage. Productie. Condensatoren. Ca. 1955. Bewerking: het uittrekken van vulplaten uit condensatoren. De vulplaten werden gebruikt als hulpmiddel om de zuivere afstand tussen rotor- en statorplaten te bewaren tijdens het solderen van de rotor- en statorpakketten alsmede tot na het bevestigen in de uiteidelijke eindconstructie. Locatie gebouw C.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag