049027 - Mariëngaarde. Festiviteiten te Tilburg b.g.v. het 50-jarig regeringsjubileum van Koningin Wilhelmina op 6 september 1948. Aankomst van koning Willem II bij de 'Vier Winden' aan de Bredaseweg ter hoogte van het oud Belgisch lijntje. Verslag over deze festiviteiten met optocht staat in het Nieuwsblad van dinsdag 7 september 1948. Een koets uit de stoet stopt bij Huize Mariëngaarde vlnr: mevr. Kersten , Mariette Janssen-Kemenade. - Foto's & Kaarten

Mariëngaarde. Festiviteiten te Tilburg b.g.v. het 50-jarig regeringsjubileum van Koningin Wilhelmina op 6 september 1948. Aankomst van koning Willem II bij de 'Vier Winden' aan de Bredaseweg ter hoogte van het oud Belgisch lijntje. Verslag over deze festiviteiten met optocht staat in het Nieuwsblad van dinsdag 7 september 1948. Een koets uit de stoet stopt bij Huize Mariëngaarde vlnr: mevr. Kersten , Mariette Janssen-Kemenade.

Fotonummer["049027"]
PlaatsTilburg
Straat["Burgemeester Damsstraat"]
WijkZorgvlied
FotograafA. van Beurden (Leo van Beurden)
HerkomstBureau voor de Statistiek en Voorlichting van de gemeente Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMariëngaarde. Festiviteiten te Tilburg b.g.v. het 50-jarig regeringsjubileum van Koningin Wilhelmina op 6 september 1948. Aankomst van koning Willem II bij de 'Vier Winden' aan de Bredaseweg ter hoogte van het oud Belgisch lijntje. Verslag over deze festiviteiten met optocht staat in het Nieuwsblad van dinsdag 7 september 1948. Een koets uit de stoet stopt bij Huize Mariëngaarde vlnr: mevr. Kersten , Mariette Janssen-Kemenade.
Datum["06-09-1948"]

049027 - Mariëngaarde. Festiviteiten te Tilburg b.g.v. het 50-jarig regeringsjubileum van Koningin Wilhelmina op 6 september 1948. Aankomst van koning Willem II bij de 'Vier Winden' aan de Bredaseweg ter hoogte van het oud Belgisch lijntje.  Verslag over deze festiviteiten met optocht staat in het Nieuwsblad van dinsdag 7 september 1948. Een koets uit de stoet stopt bij Huize Mariëngaarde vlnr: mevr. Kersten , Mariette Janssen-Kemenade.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag