651334 - Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Ontvangst in het stadhuis. De voorzitter van de stichting Tilburg 125 jaar stad aan het spoor, de heer Van der Veer heet de genodigden (waaronder de heer en mevrouw van Harten - 2e en 3e van rechts) van harte welkom en memoreert ook even het enthousiasme waarmee de leden van het Erecommittee en het Committee van Aanbeveling de problemen en organisatie van deze gedenkwaardige dagen, tackelden. Radio Tilburg was aanwezig (links onder) om verslag hiervan te doen. - Foto's & Kaarten

Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Ontvangst in het stadhuis. De voorzitter van de stichting Tilburg 125 jaar stad aan het spoor, de heer Van der Veer heet de genodigden (waaronder de heer en mevrouw van Harten - 2e en 3e van rechts) van harte welkom en memoreert ook even het enthousiasme waarmee de leden van het Erecommittee en het Committee van Aanbeveling de problemen en organisatie van deze gedenkwaardige dagen, tackelden. Radio Tilburg was aanwezig (links onder) om verslag hiervan te doen.

Fotonummer["651334"]
PlaatsTilburg
WijkCentrum
Datering vanaf01-10-1988
FotograafRien Siers, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Ontvangst in het stadhuis. De voorzitter van de stichting Tilburg 125 jaar stad aan het spoor, de heer Van der Veer heet de genodigden (waaronder de heer en mevrouw van Harten - 2e en 3e van rechts) van harte welkom en memoreert ook even het enthousiasme waarmee de leden van het Erecommittee en het Committee van Aanbeveling de problemen en organisatie van deze gedenkwaardige dagen, tackelden. Radio Tilburg was aanwezig (links onder) om verslag hiervan te doen.
Annotatieinformatie via de heer Ben van der Veer
Datum

651334 - Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Ontvangst in het stadhuis. De voorzitter van de stichting Tilburg 125 jaar stad aan het spoor, de heer Van der  Veer heet de genodigden (waaronder de heer en mevrouw van Harten - 2e en 3e van rechts) van harte welkom en memoreert ook even het enthousiasme waarmee de leden van het Erecommittee en het Committee van Aanbeveling de problemen en organisatie van deze gedenkwaardige dagen, tackelden.  Radio Tilburg was aanwezig (links onder) om verslag hiervan te doen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag