051118 - Klassenfoto van de R.K. lagere school voor jongens ‘St. Joachimschool’. Deze school werd ook wel de ‘Fraterschool’ genoemd. Het onderwijs werd gegeven door de fraters van de ‘Congregatie van Onze Lieve Vrouw Moeder van Barmhartigheid’ uit Tilburg, ook wel ‘de Fraters van Tilburg’ genoemd. Op de St. Joachim- school zaten ook veel jongens van Huize Nazareth en tot het onderwijzend personeel behoorde ook fraters van Huize Nazareth. Deze school werd opgericht op 4 januari 1907. - Foto's & Kaarten

Klassenfoto van de R.K. lagere school voor jongens ‘St. Joachimschool’. Deze school werd ook wel de ‘Fraterschool’ genoemd. Het onderwijs werd gegeven door de fraters van de ‘Congregatie van Onze Lieve Vrouw Moeder van Barmhartigheid’ uit Tilburg, ook wel ‘de Fraters van Tilburg’ genoemd. Op de St. Joachim- school zaten ook veel jongens van Huize Nazareth en tot het onderwijzend personeel behoorde ook fraters van Huize Nazareth. Deze school werd opgericht op 4 januari 1907.

Fotonummer["051118"]
PlaatsTilburg
Straat["Sint Annastraat"]
WijkSt. Anna
Datering vanaf1920
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingKlassenfoto van de R.K. lagere school voor jongens ‘St. Joachimschool’. Deze school werd ook wel de ‘Fraterschool’ genoemd. Het onderwijs werd gegeven door de fraters van de ‘Congregatie van Onze Lieve Vrouw Moeder van Barmhartigheid’ uit Tilburg, ook wel ‘de Fraters van Tilburg’ genoemd. Op de St. Joachim- school zaten ook veel jongens van Huize Nazareth en tot het onderwijzend personeel behoorde ook fraters van Huize Nazareth. Deze school werd opgericht op 4 januari 1907.
Annotatiezie ook foto 051211 met reactie
Huisnummer20
Datum

051118 - Klassenfoto van de R.K. lagere school voor jongens ‘St. Joachimschool’. Deze school werd ook wel de ‘Fraterschool’ genoemd. Het onderwijs werd gegeven door de fraters van de ‘Congregatie van Onze Lieve Vrouw Moeder van Barmhartigheid’ uit Tilburg, ook wel ‘de Fraters van Tilburg’ genoemd. Op de St. Joachim- school zaten ook veel jongens van Huize Nazareth en tot het onderwijzend personeel behoorde ook fraters van Huize Nazareth. Deze school werd opgericht op 4 januari 1907.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag