TLB023000147_001 - Rijksweg A58 met autoverkeer ter hoogte van de afslag Goirle, Tilburg, Turnhout en Efteling Bord met aankondiging van het bouwrijp maken van bestemmingsplan "Katsbogten" door de firma Van Hees uit Tilburg in opdracht van Publieke Werken Tilburg. Foto genomen in kader "SPB / BouwRai" ter promotie van het "Samenwerkingsverband Praktijkopleiding Bouw" en de tweejaarlijkse bouwmaterialenbeurs in de Amsterdamse RAI. - Foto's & Kaarten

Rijksweg A58 met autoverkeer ter hoogte van de afslag Goirle, Tilburg, Turnhout en Efteling Bord met aankondiging van het bouwrijp maken van bestemmingsplan "Katsbogten" door de firma Van Hees uit Tilburg in opdracht van Publieke Werken Tilburg. Foto genomen in kader "SPB / BouwRai" ter promotie van het "Samenwerkingsverband Praktijkopleiding Bouw" en de tweejaarlijkse bouwmaterialenbeurs in de Amsterdamse RAI.

Fotonummer["TLB023000147_001"]
PlaatsTilburg
Straat["Rijksweg A58"]
WijkKatsbogten
Datering vanaf01-03-1990
FotograafMultivision & Partners, Tilburg
Herkomst1553 Multivision & Partners, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingRijksweg A58 met autoverkeer ter hoogte van de afslag Goirle, Tilburg, Turnhout en Efteling Bord met aankondiging van het bouwrijp maken van bestemmingsplan "Katsbogten" door de firma Van Hees uit Tilburg in opdracht van Publieke Werken Tilburg. Foto genomen in kader "SPB / BouwRai" ter promotie van het "Samenwerkingsverband Praktijkopleiding Bouw" en de tweejaarlijkse bouwmaterialenbeurs in de Amsterdamse RAI.
Datum

TLB023000147_001 - Rijksweg A58 met autoverkeer ter hoogte van de afslag Goirle, Tilburg, Turnhout en Efteling 
Bord met aankondiging van het bouwrijp maken van bestemmingsplan "Katsbogten" door de firma Van Hees uit Tilburg in opdracht van Publieke Werken Tilburg.
Foto genomen in kader "SPB / BouwRai" ter promotie van het "Samenwerkingsverband Praktijkopleiding Bouw" en de tweejaarlijkse bouwmaterialenbeurs in de Amsterdamse RAI.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag