652458 - Familie Bax, Tilburg. Het Kerkkoor van de St. Theresia parochie in Tilburg. Het koor poseert hier ter gelegenheid van de gouden bruiloft van het echtpaar Melis. De derde persoon links bovenaan is vader Melis. De 6e persoon links op de achterste rij is Gerardus Jacobus Henricus Bax (1908-) - Foto's & Kaarten

Familie Bax, Tilburg. Het Kerkkoor van de St. Theresia parochie in Tilburg. Het koor poseert hier ter gelegenheid van de gouden bruiloft van het echtpaar Melis. De derde persoon links bovenaan is vader Melis. De 6e persoon links op de achterste rij is Gerardus Jacobus Henricus Bax (1908-)

Fotonummer["652458"]
PlaatsTilburg
Straat["Theresiaplein"]
WijkTheresia
Datering vanaf04-06-1939
FotograafA. van Beurden (Leo van Beurden)
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingFamilie Bax, Tilburg. Het Kerkkoor van de St. Theresia parochie in Tilburg. Het koor poseert hier ter gelegenheid van de gouden bruiloft van het echtpaar Melis. De derde persoon links bovenaan is vader Melis. De 6e persoon links op de achterste rij is Gerardus Jacobus Henricus Bax (1908-)
Annotatiewww.hetgeheugenvantilburg.nl
Huisnummer1
Datum

652458 - Familie Bax, Tilburg. Het Kerkkoor van de St. Theresia parochie in Tilburg. Het koor poseert hier ter gelegenheid van de gouden bruiloft van het echtpaar Melis. De derde persoon links bovenaan is vader Melis. De 6e persoon links op de achterste rij is Gerardus Jacobus Henricus Bax (1908-)
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag