005511 - Onderwijs. Eerste examens aan het Conservatorium van de R.K. Leergangen in het noodgebouw aan de Schijfstraat op 19 juli 1920. Juryleden en leraren vlnr: H. Vasteravends, Joh. Winnubst, Antoon Averkamp, Prof. dr. Smijers, W. van Kalmthout, mevr. W. Brom-Spruiks, Anna Reyniers. - Foto's & Kaarten

Onderwijs. Eerste examens aan het Conservatorium van de R.K. Leergangen in het noodgebouw aan de Schijfstraat op 19 juli 1920. Juryleden en leraren vlnr: H. Vasteravends, Joh. Winnubst, Antoon Averkamp, Prof. dr. Smijers, W. van Kalmthout, mevr. W. Brom-Spruiks, Anna Reyniers.

Fotonummer["005511"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf19-07-1920
HerkomstColl. Anna Reyniers
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOnderwijs. Eerste examens aan het Conservatorium van de R.K. Leergangen in het noodgebouw aan de Schijfstraat op 19 juli 1920. Juryleden en leraren vlnr: H. Vasteravends, Joh. Winnubst, Antoon Averkamp, Prof. dr. Smijers, W. van Kalmthout, mevr. W. Brom-Spruiks, Anna Reyniers.
Datum

005511 - Onderwijs. Eerste examens aan het Conservatorium van de R.K. Leergangen in het noodgebouw aan de Schijfstraat op 19 juli 1920. Juryleden en leraren vlnr: H. Vasteravends, Joh. Winnubst, Antoon Averkamp, Prof. dr. Smijers, W. van Kalmthout, mevr. W. Brom-Spruiks, Anna Reyniers.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag