006522 - Tamboers en hoornblazers van het verkennerskorps "Prins Hendrik". Dit weerbaarheidskorps werd opgericht op 27-7 1910 met als doelstellingen o.a. aanstaande militieplichtigen op aangename wijze datgene aan te leren, dat hen later bij hun in dienst treden van groot nut zou zijn. Links de sergeant-majoor-tamboer Cornelis Norbertus van Berkel. - Foto's & Kaarten

Tamboers en hoornblazers van het verkennerskorps "Prins Hendrik". Dit weerbaarheidskorps werd opgericht op 27-7 1910 met als doelstellingen o.a. aanstaande militieplichtigen op aangename wijze datgene aan te leren, dat hen later bij hun in dienst treden van groot nut zou zijn. Links de sergeant-majoor-tamboer Cornelis Norbertus van Berkel.

Fotonummer["006522"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1910
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTamboers en hoornblazers van het verkennerskorps "Prins Hendrik". Dit weerbaarheidskorps werd opgericht op 27-7 1910 met als doelstellingen o.a. aanstaande militieplichtigen op aangename wijze datgene aan te leren, dat hen later bij hun in dienst treden van groot nut zou zijn. Links de sergeant-majoor-tamboer Cornelis Norbertus van Berkel.
AnnotatieZie: Tilburg in Beeld p. 188. Ronald Peeters.
Datum

006522 - Tamboers en hoornblazers van het verkennerskorps "Prins Hendrik". Dit weerbaarheidskorps werd opgericht op 27-7 1910 met als doelstellingen o.a. aanstaande militieplichtigen op aangename wijze datgene aan te leren, dat hen later bij hun in dienst treden van groot nut zou zijn. Links de sergeant-majoor-tamboer Cornelis Norbertus van Berkel.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag