006522 - Tamboers en hoornblazers van het verkennerskorps "Prins Hendrik". Dit weerbaarheidskorps werd opgericht op 27-7 1910 met als doelstellingen o.a. aanstaande militieplichtigen op aangename wijze datgene aan te leren, dat hen later bij hun in dienst treden van groot nut zou zijn. Links de sergeant-majoor-tamboer Cornelis Norbertus van Berkel. - Foto's & Kaarten

Tamboers en hoornblazers van het verkennerskorps "Prins Hendrik". Dit weerbaarheidskorps werd opgericht op 27-7 1910 met als doelstellingen o.a. aanstaande militieplichtigen op aangename wijze datgene aan te leren, dat hen later bij hun in dienst treden van groot nut zou zijn. Links de sergeant-majoor-tamboer Cornelis Norbertus van Berkel.

Fotonummer["006522"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1910
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTamboers en hoornblazers van het verkennerskorps "Prins Hendrik". Dit weerbaarheidskorps werd opgericht op 27-7 1910 met als doelstellingen o.a. aanstaande militieplichtigen op aangename wijze datgene aan te leren, dat hen later bij hun in dienst treden van groot nut zou zijn. Links de sergeant-majoor-tamboer Cornelis Norbertus van Berkel.
AnnotatieZie: Tilburg in Beeld p. 188. Ronald Peeters.
Datum

006522 - Tamboers en hoornblazers van het verkennerskorps "Prins Hendrik". Dit weerbaarheidskorps werd opgericht op 27-7 1910 met als doelstellingen o.a. aanstaande militieplichtigen op aangename wijze datgene aan te leren, dat hen later bij hun in dienst treden van groot nut zou zijn. Links de sergeant-majoor-tamboer Cornelis Norbertus van Berkel.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag