057637 - Ansichtkaart van het station van Oisterwijk in 1915. Stationsstraat. Horeca. Op de hoek links (gemerkt met X) het hotel-café-restaurant De Gouden Leeuw, daar naast hotel-café-restaurant Hof van Holland. Beide horeca bedrijven zijn verdwenen. - Foto's & Kaarten

Ansichtkaart van het station van Oisterwijk in 1915. Stationsstraat. Horeca. Op de hoek links (gemerkt met X) het hotel-café-restaurant De Gouden Leeuw, daar naast hotel-café-restaurant Hof van Holland. Beide horeca bedrijven zijn verdwenen.

Fotonummer["057637"]
PlaatsOisterwijk
Straat["Stationsstraat"]
Datering vanaf1915
FotograafOnbekend
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingAnsichtkaart van het station van Oisterwijk in 1915. Stationsstraat. Horeca. Op de hoek links (gemerkt met X) het hotel-café-restaurant De Gouden Leeuw, daar naast hotel-café-restaurant Hof van Holland. Beide horeca bedrijven zijn verdwenen.
AnnotatieDeze ansichtkaart werd verstuurd door een in Oisterwijk gelegerde militair. Militairen mochten deze kaarten ongefrankeerd versturen.
Datum

057637 - Ansichtkaart van het station van Oisterwijk in 1915. Stationsstraat. Horeca. Op de hoek links (gemerkt met X) het hotel-café-restaurant De Gouden Leeuw, daar naast hotel-café-restaurant Hof van Holland. Beide horeca bedrijven zijn verdwenen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag