1726_048 - Affiche Tweede Wereldoorlog. Bevel van het Militair Gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. Verordening no. 1. De Militair Commissaris in Tilburg en omstreken beveelt aan alle zich in Tilburg bevindende evacué's zich gereed te houden, om overgebracht te worden naar elders, met welke overbrenging een aanvang zal worden gemaakt. Afkomstig van de Militaire Commissaris in Tilburg, reserve Majoor van Algemene Diensten, S.G.P. de Lange. Afmeting: 34x44 cm, Drukkerij Henri Bergmans N.V. Tilburg. WOII. WO2. - Foto's & Kaarten

Affiche Tweede Wereldoorlog. Bevel van het Militair Gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. Verordening no. 1. De Militair Commissaris in Tilburg en omstreken beveelt aan alle zich in Tilburg bevindende evacué's zich gereed te houden, om overgebracht te worden naar elders, met welke overbrenging een aanvang zal worden gemaakt. Afkomstig van de Militaire Commissaris in Tilburg, reserve Majoor van Algemene Diensten, S.G.P. de Lange. Afmeting: 34x44 cm, Drukkerij Henri Bergmans N.V. Tilburg. WOII. WO2.

Fotonummer["1726_048"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf23-11-1944
Herkomst1726 Plaatsingslijst van het archief van Affiches Tweede Wereldoorlog
Uiterlijke vormaffiche
OmschrijvingAffiche Tweede Wereldoorlog. Bevel van het Militair Gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. Verordening no. 1. De Militair Commissaris in Tilburg en omstreken beveelt aan alle zich in Tilburg bevindende evacué's zich gereed te houden, om overgebracht te worden naar elders, met welke overbrenging een aanvang zal worden gemaakt. Afkomstig van de Militaire Commissaris in Tilburg, reserve Majoor van Algemene Diensten, S.G.P. de Lange. Afmeting: 34x44 cm, Drukkerij Henri Bergmans N.V. Tilburg. WOII. WO2.
Datum

1726_048 - Affiche Tweede Wereldoorlog. 

Bevel van het Militair Gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag.

Verordening no. 1. De Militair Commissaris in Tilburg en omstreken beveelt aan alle zich in Tilburg bevindende evacué's zich gereed te houden, om overgebracht te worden naar elders, met welke overbrenging een aanvang zal worden gemaakt. 

Afkomstig van de Militaire Commissaris in Tilburg, reserve Majoor van Algemene Diensten, S.G.P. de Lange.

Afmeting: 34x44 cm, Drukkerij Henri Bergmans N.V. Tilburg.

WOII. WO2.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag