092888 - Interieur van de parochiekerk van O.L.V. van Altijddurende Bijstand aan de Gasthuisstraat tijdens het lof, volgend op de inwijding door mgr. W. Mutsaerts. Op het priesterkoor v.l.n.r. kapelaan Van Oort, pater Neyens msc, de acolieten Piet Bertens en Wil van den Hout en een priesterneef van pastoor Jansen. - Foto's & Kaarten

Interieur van de parochiekerk van O.L.V. van Altijddurende Bijstand aan de Gasthuisstraat tijdens het lof, volgend op de inwijding door mgr. W. Mutsaerts. Op het priesterkoor v.l.n.r. kapelaan Van Oort, pater Neyens msc, de acolieten Piet Bertens en Wil van den Hout en een priesterneef van pastoor Jansen.

Fotonummer["092888"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf04-09-1955
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingInterieur van de parochiekerk van O.L.V. van Altijddurende Bijstand aan de Gasthuisstraat tijdens het lof, volgend op de inwijding door mgr. W. Mutsaerts. Op het priesterkoor v.l.n.r. kapelaan Van Oort, pater Neyens msc, de acolieten Piet Bertens en Wil van den Hout en een priesterneef van pastoor Jansen.
Datum

092888 - Interieur van de parochiekerk van O.L.V. van Altijddurende Bijstand aan de Gasthuisstraat tijdens het lof, volgend op de inwijding door mgr. W. Mutsaerts. Op het priesterkoor v.l.n.r. kapelaan Van Oort, pater Neyens msc, de acolieten Piet Bertens en Wil van den Hout en een priesterneef van pastoor Jansen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag