008070 - Harrie Vorselaars, geboren te Tilburg op 29 maart 1922, reed op deze motor toen hij drie jaar was door Tilburg en op de wielerbaan de Twem. Op een iets grotere motor reed hij naast zijn ouders van Tilburg naar Breda. Daar kreeg hij een procesverbaal, niet omdat hij op de motor reed, maar omdat de motor was opgevoerd en een grotere cilinderinhoud had dan 50cc. Zijn vader, Adrianus Antonius Maria Vorselaars, was smid aan de Noordstraat. - Foto's & Kaarten

Harrie Vorselaars, geboren te Tilburg op 29 maart 1922, reed op deze motor toen hij drie jaar was door Tilburg en op de wielerbaan de Twem. Op een iets grotere motor reed hij naast zijn ouders van Tilburg naar Breda. Daar kreeg hij een procesverbaal, niet omdat hij op de motor reed, maar omdat de motor was opgevoerd en een grotere cilinderinhoud had dan 50cc. Zijn vader, Adrianus Antonius Maria Vorselaars, was smid aan de Noordstraat.

Fotonummer["008070"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1925
HerkomstCollectie Ad Vorselaars
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingHarrie Vorselaars, geboren te Tilburg op 29 maart 1922, reed op deze motor toen hij drie jaar was door Tilburg en op de wielerbaan de Twem. Op een iets grotere motor reed hij naast zijn ouders van Tilburg naar Breda. Daar kreeg hij een procesverbaal, niet omdat hij op de motor reed, maar omdat de motor was opgevoerd en een grotere cilinderinhoud had dan 50cc. Zijn vader, Adrianus Antonius Maria Vorselaars, was smid aan de Noordstraat.
Datum

008070 - Harrie Vorselaars, geboren te Tilburg op 29 maart 1922, reed op deze motor toen hij drie jaar was door Tilburg en op de wielerbaan de Twem. Op een iets grotere motor reed hij naast zijn ouders van Tilburg naar Breda. Daar kreeg hij een procesverbaal, niet omdat hij op de motor reed, maar omdat de motor was opgevoerd en een grotere cilinderinhoud had dan 50cc. Zijn vader, Adrianus Antonius Maria Vorselaars, was smid aan de Noordstraat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag