651297 - Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Na de toespraak van de burgervader (A.M.J.C. Aarts) van Gilze-Rijen moet de trein nog even wachten op vertrek. Eerste moet de normale personentrein naar Tilburg nog passeren. De bewoners van Gilze-Rijen krijgen daardoor de gelegenheid om de trein, vooral de stoomlocomotief, van dichtbij te bekijken. En er was nogal belangstelling voor. - Foto's & Kaarten

Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Na de toespraak van de burgervader (A.M.J.C. Aarts) van Gilze-Rijen moet de trein nog even wachten op vertrek. Eerste moet de normale personentrein naar Tilburg nog passeren. De bewoners van Gilze-Rijen krijgen daardoor de gelegenheid om de trein, vooral de stoomlocomotief, van dichtbij te bekijken. En er was nogal belangstelling voor.

Fotonummer["651297"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf01-10-1988
FotograafRien Siers, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Na de toespraak van de burgervader (A.M.J.C. Aarts) van Gilze-Rijen moet de trein nog even wachten op vertrek. Eerste moet de normale personentrein naar Tilburg nog passeren. De bewoners van Gilze-Rijen krijgen daardoor de gelegenheid om de trein, vooral de stoomlocomotief, van dichtbij te bekijken. En er was nogal belangstelling voor.
Annotatieinformatie via de heer Ben van der Veer
Datum

651297 - Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. Na de toespraak van de burgervader (A.M.J.C. Aarts) van Gilze-Rijen moet de trein nog even wachten op vertrek. Eerste moet de normale personentrein naar Tilburg nog passeren. De bewoners van Gilze-Rijen krijgen daardoor de gelegenheid om de trein, vooral de stoomlocomotief, van dichtbij  te bekijken. En er was nogal belangstelling voor.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag