046670 - Leden van de "Stichting Doorgangshuis voor de Ongehuwde Moeder en haar Kind De Bocht" bij de eerste steenlegging van een paviljoen bij huis de Bocht aan de Tilburgseweg. Tweede van links de heer Ausems, vierde van rechts Miet Donders, tweede van rechts mevrouw Van de Mortel-Houben. - Foto's & Kaarten

Leden van de "Stichting Doorgangshuis voor de Ongehuwde Moeder en haar Kind De Bocht" bij de eerste steenlegging van een paviljoen bij huis de Bocht aan de Tilburgseweg. Tweede van links de heer Ausems, vierde van rechts Miet Donders, tweede van rechts mevrouw Van de Mortel-Houben.

Fotonummer["046670"]
PlaatsGoirle
Straat["Tilburgseweg"]
Datering vanaf1946
FotograafFrans van Aarle, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingLeden van de "Stichting Doorgangshuis voor de Ongehuwde Moeder en haar Kind De Bocht" bij de eerste steenlegging van een paviljoen bij huis de Bocht aan de Tilburgseweg. Tweede van links de heer Ausems, vierde van rechts Miet Donders, tweede van rechts mevrouw Van de Mortel-Houben.
Datum

046670 - Leden van de "Stichting Doorgangshuis voor de Ongehuwde Moeder en haar Kind De Bocht" bij de eerste steenlegging van een paviljoen bij huis de Bocht aan de Tilburgseweg. Tweede van links de heer Ausems, vierde van rechts Miet Donders, tweede van rechts mevrouw Van de Mortel-Houben.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag