044284 - Op 3 april werd het standbeeld van koning Willem II op de Heuvel opnieuw onthuld, nadat er enige veranderingen hadden plaatsgevonden. Zo was het beeld gedraaid en het voetstuk verhoogd. Op de foto de voet van de sokkel met een foto van de loden doos, die was ingemetseld bij de plaatsing van het beeld in 1924. - Foto's & Kaarten

Op 3 april werd het standbeeld van koning Willem II op de Heuvel opnieuw onthuld, nadat er enige veranderingen hadden plaatsgevonden. Zo was het beeld gedraaid en het voetstuk verhoogd. Op de foto de voet van de sokkel met een foto van de loden doos, die was ingemetseld bij de plaatsing van het beeld in 1924.

Fotonummer["044284"]
PlaatsTilburg
Straat["Heuvel"]
Datering vanaf03-04-1996
FotograafMultivision, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOp 3 april werd het standbeeld van koning Willem II op de Heuvel opnieuw onthuld, nadat er enige veranderingen hadden plaatsgevonden. Zo was het beeld gedraaid en het voetstuk verhoogd. Op de foto de voet van de sokkel met een foto van de loden doos, die was ingemetseld bij de plaatsing van het beeld in 1924.
Datum

044284 - Op 3 april werd het standbeeld van koning Willem II op de Heuvel opnieuw onthuld, nadat er enige veranderingen hadden plaatsgevonden. Zo was het beeld gedraaid en het voetstuk verhoogd. Op de foto de voet van de sokkel met een foto van de loden doos, die was ingemetseld bij de plaatsing van het beeld in 1924.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag