1726_060 - Affiche Tweede Wereldoorlog. Financiën, Algemeen voorschrift. Nederlandse ingezetenen mogen geen buitenlands geld aannemen. Militairen mogen geen buitenlands geld aanbieden of in betaling geven. Er geldt een uitzondering voor banken die krachtens een overeenkomst tussen de Britse en Nederlandse regering gemachtigd zijn om buitenlands geld te wisselen. In Tilburg is dit de Rotterdamsche Bankvereeniging. Afgegeven op 30 oktober 1944. Afkomstig van de Burgemeester van Tilburg, Jan van de Mortel, Afmeting: 25x32 cm, Drukkerij Henri Bergmans N.V. Tilburg. WOII. WO2. - Foto's & Kaarten

Affiche Tweede Wereldoorlog. Financiën, Algemeen voorschrift. Nederlandse ingezetenen mogen geen buitenlands geld aannemen. Militairen mogen geen buitenlands geld aanbieden of in betaling geven. Er geldt een uitzondering voor banken die krachtens een overeenkomst tussen de Britse en Nederlandse regering gemachtigd zijn om buitenlands geld te wisselen. In Tilburg is dit de Rotterdamsche Bankvereeniging. Afgegeven op 30 oktober 1944. Afkomstig van de Burgemeester van Tilburg, Jan van de Mortel, Afmeting: 25x32 cm, Drukkerij Henri Bergmans N.V. Tilburg. WOII. WO2.

Fotonummer["1726_060"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf30-10-1944
Herkomst1726 Plaatsingslijst van het archief van Affiches Tweede Wereldoorlog
Uiterlijke vormaffiche
OmschrijvingAffiche Tweede Wereldoorlog. Financiën, Algemeen voorschrift. Nederlandse ingezetenen mogen geen buitenlands geld aannemen. Militairen mogen geen buitenlands geld aanbieden of in betaling geven. Er geldt een uitzondering voor banken die krachtens een overeenkomst tussen de Britse en Nederlandse regering gemachtigd zijn om buitenlands geld te wisselen. In Tilburg is dit de Rotterdamsche Bankvereeniging. Afgegeven op 30 oktober 1944. Afkomstig van de Burgemeester van Tilburg, Jan van de Mortel, Afmeting: 25x32 cm, Drukkerij Henri Bergmans N.V. Tilburg. WOII. WO2.
Datum

1726_060 - Affiche Tweede Wereldoorlog. 

Financiën, Algemeen voorschrift. 

Nederlandse ingezetenen mogen geen buitenlands geld aannemen. Militairen mogen geen buitenlands geld aanbieden of in betaling geven. 

Er geldt een uitzondering voor banken die krachtens een overeenkomst tussen de Britse en Nederlandse regering gemachtigd zijn om buitenlands geld te wisselen. In Tilburg is dit de Rotterdamsche Bankvereeniging. 


Afgegeven op 30 oktober 1944. Afkomstig van de Burgemeester van Tilburg, Jan van de Mortel, Afmeting: 25x32 cm, Drukkerij Henri Bergmans N.V. Tilburg.

WOII. WO2.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag