1726_050 - Affiche Tweede Wereldoorlog. Bekendmaking. De burgemeester van Tilburg is in overleg met de Duitse Militaire Opperbevelhebber dat geen postduiven gedood behoeven te worden. De postduiven moeten wel geregistreerd worden. Uitzondering op deze bekendmaking zijn duiven met buitenlandse ringen. Afkomstig van Jan van de Mortel, burgemeester van Tilburg. Afmeting: 50x65 cm, Drukker onbekend. WOII. WO2. - Foto's & Kaarten

Affiche Tweede Wereldoorlog. Bekendmaking. De burgemeester van Tilburg is in overleg met de Duitse Militaire Opperbevelhebber dat geen postduiven gedood behoeven te worden. De postduiven moeten wel geregistreerd worden. Uitzondering op deze bekendmaking zijn duiven met buitenlandse ringen. Afkomstig van Jan van de Mortel, burgemeester van Tilburg. Afmeting: 50x65 cm, Drukker onbekend. WOII. WO2.

Fotonummer["1726_050"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf25-05-1940
Herkomst1726 Plaatsingslijst van het archief van Affiches Tweede Wereldoorlog
Uiterlijke vormaffiche
OmschrijvingAffiche Tweede Wereldoorlog. Bekendmaking. De burgemeester van Tilburg is in overleg met de Duitse Militaire Opperbevelhebber dat geen postduiven gedood behoeven te worden. De postduiven moeten wel geregistreerd worden. Uitzondering op deze bekendmaking zijn duiven met buitenlandse ringen. Afkomstig van Jan van de Mortel, burgemeester van Tilburg. Afmeting: 50x65 cm, Drukker onbekend. WOII. WO2.
Datum

1726_050 - Affiche Tweede Wereldoorlog. 

Bekendmaking. De burgemeester van Tilburg is in overleg met de Duitse Militaire Opperbevelhebber dat geen postduiven gedood behoeven te worden. De postduiven moeten wel geregistreerd worden.

Uitzondering op deze bekendmaking zijn duiven met buitenlandse ringen.

Afkomstig van Jan van de Mortel, burgemeester van Tilburg.

Afmeting: 50x65 cm, Drukker onbekend.

WOII. WO2.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag