043864 - Ter herinnering aan de eerste communie van Henri A.J.M. Bertens, gedaan in de kerk van O.L.V. van de Rozenkrans (Hasselt) te Tilburg. Henricus Adrianus Joannes Maria Bertens werd geboren te Tilburg op 13 september 1924 als zoon van boekbinder Joannes Baptista Bertens en Elisabeth Nicolasina Henrica Somers. - Foto's & Kaarten

Ter herinnering aan de eerste communie van Henri A.J.M. Bertens, gedaan in de kerk van O.L.V. van de Rozenkrans (Hasselt) te Tilburg. Henricus Adrianus Joannes Maria Bertens werd geboren te Tilburg op 13 september 1924 als zoon van boekbinder Joannes Baptista Bertens en Elisabeth Nicolasina Henrica Somers.

Fotonummer["043864"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf11-10-1931
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTer herinnering aan de eerste communie van Henri A.J.M. Bertens, gedaan in de kerk van O.L.V. van de Rozenkrans (Hasselt) te Tilburg. Henricus Adrianus Joannes Maria Bertens werd geboren te Tilburg op 13 september 1924 als zoon van boekbinder Joannes Baptista Bertens en Elisabeth Nicolasina Henrica Somers.
Datum

043864 - Ter herinnering aan de eerste communie van Henri A.J.M. Bertens, gedaan in de kerk van O.L.V. van de Rozenkrans (Hasselt) te Tilburg. Henricus Adrianus Joannes Maria Bertens werd geboren te Tilburg op 13 september 1924 als zoon van boekbinder Joannes Baptista Bertens en Elisabeth Nicolasina Henrica Somers.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag