039273 - Volt, Zuid. Directie, Management. Afbeelding op het bidprentje van Frans J.J.B. Verbunt. Een gedeelte van de tekst: Gedenk in uwe gebeden de ziel van zaliger den Weledelgeboren Heer Franciscus Josephus Johannes Baptist VERBUNT Erelid der H. Familie, Lid van het Kerkbestuur, Lid der Conferentie van den H. Vincentius a Paulo, Ridder in de Orde van den H. Gregorius den Groote, Kruis van Verdienste van het Ned. Roode Kruis, Medaille du Roi Albert. Echtgenoot van wijlen Mevrouw AGNES VERBUNT CONIJN. Zacht en kalm overleden te Tilburg 25 November 1924, voorzien van de H.H. Sacramenten der Stervenden, in den ouderdom van 68 jaren. ( De heer Verbunt was oprichter van de Metaaldraadgloeilampenfabriek "Volt" op 26 mei 1909. ) Voltstraat heette toen Nieuwe Goirleseweg. - Foto's & Kaarten

Volt, Zuid. Directie, Management. Afbeelding op het bidprentje van Frans J.J.B. Verbunt. Een gedeelte van de tekst: Gedenk in uwe gebeden de ziel van zaliger den Weledelgeboren Heer Franciscus Josephus Johannes Baptist VERBUNT Erelid der H. Familie, Lid van het Kerkbestuur, Lid der Conferentie van den H. Vincentius a Paulo, Ridder in de Orde van den H. Gregorius den Groote, Kruis van Verdienste van het Ned. Roode Kruis, Medaille du Roi Albert. Echtgenoot van wijlen Mevrouw AGNES VERBUNT CONIJN. Zacht en kalm overleden te Tilburg 25 November 1924, voorzien van de H.H. Sacramenten der Stervenden, in den ouderdom van 68 jaren. ( De heer Verbunt was oprichter van de Metaaldraadgloeilampenfabriek "Volt" op 26 mei 1909. ) Voltstraat heette toen Nieuwe Goirleseweg.

Fotonummer["039273"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf1924
FotograafNN
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt, Zuid. Directie, Management. Afbeelding op het bidprentje van Frans J.J.B. Verbunt. Een gedeelte van de tekst: Gedenk in uwe gebeden de ziel van zaliger den Weledelgeboren Heer Franciscus Josephus Johannes Baptist VERBUNT Erelid der H. Familie, Lid van het Kerkbestuur, Lid der Conferentie van den H. Vincentius a Paulo, Ridder in de Orde van den H. Gregorius den Groote, Kruis van Verdienste van het Ned. Roode Kruis, Medaille du Roi Albert. Echtgenoot van wijlen Mevrouw AGNES VERBUNT CONIJN. Zacht en kalm overleden te Tilburg 25 November 1924, voorzien van de H.H. Sacramenten der Stervenden, in den ouderdom van 68 jaren. ( De heer Verbunt was oprichter van de Metaaldraadgloeilampenfabriek "Volt" op 26 mei 1909. ) Voltstraat heette toen Nieuwe Goirleseweg.
Datum

039273 - Volt, Zuid. Directie, Management. Afbeelding op het bidprentje van Frans J.J.B. Verbunt. Een gedeelte van de tekst:  Gedenk in uwe gebeden de ziel van zaliger den Weledelgeboren Heer Franciscus Josephus Johannes Baptist VERBUNT  Erelid der H. Familie, Lid van het Kerkbestuur, Lid der Conferentie van den H. Vincentius a Paulo, Ridder in de Orde van den H. Gregorius den Groote, Kruis van Verdienste van het Ned. Roode Kruis,  Medaille du Roi Albert.  Echtgenoot van wijlen Mevrouw AGNES VERBUNT CONIJN. Zacht en kalm overleden te Tilburg 25 November 1924, voorzien van de H.H. Sacramenten der Stervenden, in den ouderdom van 68 jaren.  (  De heer Verbunt was oprichter van de Metaaldraadgloeilampenfabriek "Volt" op 26 mei 1909. )
Voltstraat heette toen Nieuwe Goirleseweg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag