001684 - Bij de aanleg van het huidige N. S.plein werd het hoekpand in het midden gesloopt. Na de aanleg van de Besterdring kreeg het voorste gedeelte van de Koestraat (links) de naam N.S.plein. Rechts bij de gaslantaarn begint de Enschotsestraat. - Foto's & Kaarten

Bij de aanleg van het huidige N. S.plein werd het hoekpand in het midden gesloopt. Na de aanleg van de Besterdring kreeg het voorste gedeelte van de Koestraat (links) de naam N.S.plein. Rechts bij de gaslantaarn begint de Enschotsestraat.

Fotonummer["001684"]
PlaatsTilburg
Straat["NS Plein"]
WijkBesterd
Datering vanaf1925
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingBij de aanleg van het huidige N. S.plein werd het hoekpand in het midden gesloopt. Na de aanleg van de Besterdring kreeg het voorste gedeelte van de Koestraat (links) de naam N.S.plein. Rechts bij de gaslantaarn begint de Enschotsestraat.
Datum

001684 - Bij de aanleg van het huidige N. S.plein werd het hoekpand in het midden gesloopt. Na de aanleg van de Besterdring kreeg het voorste gedeelte van de Koestraat (links) de naam N.S.plein. Rechts bij de gaslantaarn begint de Enschotsestraat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag