038796 - Volt. Sport en ontspanning. Voca. Volt Ontspanningsvereniging voor Chefs en Assistentchefs. Opgericht 31 maart 1947 op initiatief van Dhr. Repko. Doel was het bevorderen van de collegialiteit tussen de doelgroep door het organiseren van lezingen, speurtochten, excursies, een feestelijke kerstavond met loterij en een jaarlijks evenement in de zomer. Dit was meestal een dansavond met levend orkest met later op de avond een warm-en of koud buffet. We schatten deze foto in op kerstavond 1955 en herkennen de volgende personen: aan de voorste tafel links Dhr. Fruithof hoofd van het E.T.Lab., links van hem Mw. Bruyel, de dame met bril Mw. Fruithof, de heer met bril Dhr. v.d.Voort chef tekenkamer links van hem Dr. Bruyel bedrijfsarts. Op de tafel daarachter juist achter de koffiepot Dhr. de Vleeschouwer bedrijfsleider Volt Oosterhout, in het midden Dhr. Ledeboer directiesecretaris, links van hem Mw. de Volder van de administratie, links van haar Dhr. Friederich chef productie en voor hem misschien Dhr. Repko. Aan de achterste tafel rechtsboven zien we links met bril Dhr. Vollaers chef productie, met bril, wit overhemd en das Dhr.Verloo hoofd ingangscontrole en links van hem Dhr. Verhoeven chef productie of fabricage. - Foto's & Kaarten

Volt. Sport en ontspanning. Voca. Volt Ontspanningsvereniging voor Chefs en Assistentchefs. Opgericht 31 maart 1947 op initiatief van Dhr. Repko. Doel was het bevorderen van de collegialiteit tussen de doelgroep door het organiseren van lezingen, speurtochten, excursies, een feestelijke kerstavond met loterij en een jaarlijks evenement in de zomer. Dit was meestal een dansavond met levend orkest met later op de avond een warm-en of koud buffet. We schatten deze foto in op kerstavond 1955 en herkennen de volgende personen: aan de voorste tafel links Dhr. Fruithof hoofd van het E.T.Lab., links van hem Mw. Bruyel, de dame met bril Mw. Fruithof, de heer met bril Dhr. v.d.Voort chef tekenkamer links van hem Dr. Bruyel bedrijfsarts. Op de tafel daarachter juist achter de koffiepot Dhr. de Vleeschouwer bedrijfsleider Volt Oosterhout, in het midden Dhr. Ledeboer directiesecretaris, links van hem Mw. de Volder van de administratie, links van haar Dhr. Friederich chef productie en voor hem misschien Dhr. Repko. Aan de achterste tafel rechtsboven zien we links met bril Dhr. Vollaers chef productie, met bril, wit overhemd en das Dhr.Verloo hoofd ingangscontrole en links van hem Dhr. Verhoeven chef productie of fabricage.

Fotonummer["038796"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf01-12-1955
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Sport en ontspanning. Voca. Volt Ontspanningsvereniging voor Chefs en Assistentchefs. Opgericht 31 maart 1947 op initiatief van Dhr. Repko. Doel was het bevorderen van de collegialiteit tussen de doelgroep door het organiseren van lezingen, speurtochten, excursies, een feestelijke kerstavond met loterij en een jaarlijks evenement in de zomer. Dit was meestal een dansavond met levend orkest met later op de avond een warm-en of koud buffet. We schatten deze foto in op kerstavond 1955 en herkennen de volgende personen: aan de voorste tafel links Dhr. Fruithof hoofd van het E.T.Lab., links van hem Mw. Bruyel, de dame met bril Mw. Fruithof, de heer met bril Dhr. v.d.Voort chef tekenkamer links van hem Dr. Bruyel bedrijfsarts. Op de tafel daarachter juist achter de koffiepot Dhr. de Vleeschouwer bedrijfsleider Volt Oosterhout, in het midden Dhr. Ledeboer directiesecretaris, links van hem Mw. de Volder van de administratie, links van haar Dhr. Friederich chef productie en voor hem misschien Dhr. Repko. Aan de achterste tafel rechtsboven zien we links met bril Dhr. Vollaers chef productie, met bril, wit overhemd en das Dhr.Verloo hoofd ingangscontrole en links van hem Dhr. Verhoeven chef productie of fabricage.
Datum

038796 - Volt. Sport en ontspanning. Voca. Volt Ontspanningsvereniging voor Chefs en Assistentchefs. Opgericht 31 maart 1947 op initiatief van Dhr. Repko. Doel was het bevorderen van de collegialiteit tussen de doelgroep door het organiseren van lezingen, speurtochten, excursies, een feestelijke kerstavond met loterij en een jaarlijks evenement in de zomer. Dit was meestal een dansavond met levend orkest met later op de avond een warm-en of koud buffet.  We schatten deze foto in op kerstavond 1955 en herkennen de volgende personen: aan de voorste tafel links Dhr. Fruithof hoofd van het E.T.Lab., links van hem Mw. Bruyel, de dame met bril Mw. Fruithof, de heer met bril Dhr. v.d.Voort chef tekenkamer links van hem Dr. Bruyel bedrijfsarts. Op de tafel daarachter juist achter de koffiepot Dhr. de Vleeschouwer bedrijfsleider Volt Oosterhout, in het midden Dhr. Ledeboer directiesecretaris, links van hem Mw. de Volder van de administratie, links van haar Dhr. Friederich chef productie en voor hem misschien Dhr. Repko. Aan de achterste tafel rechtsboven zien we links met bril Dhr. Vollaers chef productie, met bril, wit overhemd en das Dhr.Verloo hoofd ingangscontrole en links van hem Dhr. Verhoeven chef productie of fabricage.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag