653905 - Tilburg. Oude treinstation. Ansichtkaart met het 'oude' Station in Tilburg, ontworpen en gebouwd in 1863. In de jaren 20 werd het station uitgebreid met een glazen voorbouw, in de volksmond wel de "buitenkooi" genoemd. In 1961 is het gebouw gesloopt om plaats te maken voor het nieuwe station. De ansichtkaart werd verstuurd door Cuneke uit Tilburg aan de fam. Nagel in Amsterdam. Omdat het als drukwerk verstuurd werd kostte het versturen één cent. - Foto's & Kaarten

Tilburg. Oude treinstation. Ansichtkaart met het 'oude' Station in Tilburg, ontworpen en gebouwd in 1863. In de jaren 20 werd het station uitgebreid met een glazen voorbouw, in de volksmond wel de "buitenkooi" genoemd. In 1961 is het gebouw gesloopt om plaats te maken voor het nieuwe station. De ansichtkaart werd verstuurd door Cuneke uit Tilburg aan de fam. Nagel in Amsterdam. Omdat het als drukwerk verstuurd werd kostte het versturen één cent.

Fotonummer["653905"]
PlaatsTilburg
Straat["Spoorlaan"]
WijkCentrum / Binnenstad
Datering vanaf11-10-1917
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingTilburg. Oude treinstation. Ansichtkaart met het 'oude' Station in Tilburg, ontworpen en gebouwd in 1863. In de jaren 20 werd het station uitgebreid met een glazen voorbouw, in de volksmond wel de "buitenkooi" genoemd. In 1961 is het gebouw gesloopt om plaats te maken voor het nieuwe station. De ansichtkaart werd verstuurd door Cuneke uit Tilburg aan de fam. Nagel in Amsterdam. Omdat het als drukwerk verstuurd werd kostte het versturen één cent.
Datum

653905 - Tilburg. Oude treinstation.  Ansichtkaart met het 'oude' Station in Tilburg, ontworpen en gebouwd in 1863.  In de jaren 20 werd het station uitgebreid met een glazen voorbouw, in de volksmond wel de "buitenkooi" genoemd. In 1961 is het gebouw gesloopt om plaats te maken voor het nieuwe station.  De ansichtkaart werd verstuurd door Cuneke uit Tilburg aan de fam. Nagel in Amsterdam. Omdat het als drukwerk verstuurd werd kostte het versturen één cent.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag