1726_061 - Affiche Tweede Wereldoorlog. Luchtbescherming is zelfbescherming. Zelfbescherming is burenhulp. Een overzicht met voorzorgsmaatregelen waaraan iedereen moet denken. Deze zijn verplicht gesteld. Onderin een blokje voor nadere inlichtingen en een vermelding van het tijdschrift "Luchtgevaar". Namens de Burgemeester H. Verschuuren Jr., hoofd van de gemeentelijke luchtbeschermingdienst. Namens de Nederlandse Vereniging voor Luchtbescherming, afdeling Tilburg. Dr. J.A. Wever, voorzitter, en A. Bakkum, penningmeester. Afmetingen: 20x24 cm, Drukker onbekend. WOII. WO2. - Foto's & Kaarten

Affiche Tweede Wereldoorlog. Luchtbescherming is zelfbescherming. Zelfbescherming is burenhulp. Een overzicht met voorzorgsmaatregelen waaraan iedereen moet denken. Deze zijn verplicht gesteld. Onderin een blokje voor nadere inlichtingen en een vermelding van het tijdschrift "Luchtgevaar". Namens de Burgemeester H. Verschuuren Jr., hoofd van de gemeentelijke luchtbeschermingdienst. Namens de Nederlandse Vereniging voor Luchtbescherming, afdeling Tilburg. Dr. J.A. Wever, voorzitter, en A. Bakkum, penningmeester. Afmetingen: 20x24 cm, Drukker onbekend. WOII. WO2.

Fotonummer["1726_061"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1939
Datering tot1945
Herkomst1726 Plaatsingslijst van het archief van Affiches Tweede Wereldoorlog
Uiterlijke vormaffiche
OmschrijvingAffiche Tweede Wereldoorlog. Luchtbescherming is zelfbescherming. Zelfbescherming is burenhulp. Een overzicht met voorzorgsmaatregelen waaraan iedereen moet denken. Deze zijn verplicht gesteld. Onderin een blokje voor nadere inlichtingen en een vermelding van het tijdschrift "Luchtgevaar". Namens de Burgemeester H. Verschuuren Jr., hoofd van de gemeentelijke luchtbeschermingdienst. Namens de Nederlandse Vereniging voor Luchtbescherming, afdeling Tilburg. Dr. J.A. Wever, voorzitter, en A. Bakkum, penningmeester. Afmetingen: 20x24 cm, Drukker onbekend. WOII. WO2.
Datum

1726_061 - Affiche Tweede Wereldoorlog. 

Luchtbescherming is zelfbescherming. Zelfbescherming is burenhulp. Een overzicht met voorzorgsmaatregelen waaraan iedereen moet denken. Deze zijn verplicht gesteld.

Onderin een blokje voor nadere inlichtingen en een vermelding van het tijdschrift "Luchtgevaar". 

Namens de Burgemeester H. Verschuuren Jr., hoofd van de gemeentelijke luchtbeschermingdienst. Namens de Nederlandse Vereniging voor Luchtbescherming, afdeling Tilburg. Dr. J.A. Wever, voorzitter, en A. Bakkum, penningmeester. 

Afmetingen: 20x24 cm, Drukker onbekend.

WOII. WO2.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag