602260 - Middenstand. Deelnemers aan een optocht van winkeliersvereniging Korvel Vooruit. Op de voorgrond, Jacques de Bakker als grote kabouter. Links van hem kabouter Ad de Bakker. Zij waren de kinderen van het echtpaar De Bakker-Robben. Hun ouders dreven aan de Korvelseweg een winkel in papier en touw. De zaak stond bekend als Robbeke Touw, omdat de zaak de naam droeg van een tante, P.C.A. Robben. De foto van de deelnemers van een reclameoptocht voor de Korvelse winkeliers is waarschijnlijk genomen op een koninginnedag. - Foto's & Kaarten

Middenstand. Deelnemers aan een optocht van winkeliersvereniging Korvel Vooruit. Op de voorgrond, Jacques de Bakker als grote kabouter. Links van hem kabouter Ad de Bakker. Zij waren de kinderen van het echtpaar De Bakker-Robben. Hun ouders dreven aan de Korvelseweg een winkel in papier en touw. De zaak stond bekend als Robbeke Touw, omdat de zaak de naam droeg van een tante, P.C.A. Robben. De foto van de deelnemers van een reclameoptocht voor de Korvelse winkeliers is waarschijnlijk genomen op een koninginnedag.

Fotonummer["602260"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1955
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMiddenstand. Deelnemers aan een optocht van winkeliersvereniging Korvel Vooruit. Op de voorgrond, Jacques de Bakker als grote kabouter. Links van hem kabouter Ad de Bakker. Zij waren de kinderen van het echtpaar De Bakker-Robben. Hun ouders dreven aan de Korvelseweg een winkel in papier en touw. De zaak stond bekend als Robbeke Touw, omdat de zaak de naam droeg van een tante, P.C.A. Robben. De foto van de deelnemers van een reclameoptocht voor de Korvelse winkeliers is waarschijnlijk genomen op een koninginnedag.
AnnotatieBrabants Dagblad, Rubriek Weerzien, 6.2.2008.
Datum

602260 - Middenstand. Deelnemers aan een optocht van winkeliersvereniging Korvel Vooruit. Op de voorgrond, Jacques de Bakker als grote kabouter. Links van hem kabouter Ad de Bakker. Zij waren de kinderen van het echtpaar De Bakker-Robben. Hun ouders dreven aan de Korvelseweg een winkel in papier en touw. De zaak stond bekend als Robbeke Touw, omdat de zaak de naam droeg van een tante, P.C.A. Robben. De foto van de deelnemers van een reclameoptocht voor de Korvelse winkeliers is waarschijnlijk genomen op een koninginnedag.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag