001759 - Oude Dijk, tuin van het moederhuis van de Zusters van Liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid. Rechts de Lourdesgrot. Het bijhouden van de tuin en het klein onderhoud in de kloostergebouwen gebeurden door een knecht in dienst van de congregatie. In 1913 was N. de Wit 25 jaar als knecht in dienst van het moederhuis. - Foto's & Kaarten

Oude Dijk, tuin van het moederhuis van de Zusters van Liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid. Rechts de Lourdesgrot. Het bijhouden van de tuin en het klein onderhoud in de kloostergebouwen gebeurden door een knecht in dienst van de congregatie. In 1913 was N. de Wit 25 jaar als knecht in dienst van het moederhuis.

Fotonummer["001759"]
PlaatsTilburg
Straat["Oude Dijk"]
Datering vanaf1925
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingOude Dijk, tuin van het moederhuis van de Zusters van Liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid. Rechts de Lourdesgrot. Het bijhouden van de tuin en het klein onderhoud in de kloostergebouwen gebeurden door een knecht in dienst van de congregatie. In 1913 was N. de Wit 25 jaar als knecht in dienst van het moederhuis.
AnnotatieNTC 26.11.1913.
Huisnummer1
Datum

001759 - Oude Dijk, tuin van het moederhuis van de Zusters van Liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid. Rechts de Lourdesgrot. Het bijhouden van de tuin en het klein onderhoud in de kloostergebouwen gebeurden door een knecht  in dienst van de congregatie. In 1913 was N. de Wit 25 jaar als knecht in dienst van het moederhuis.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag