1726_070 - Affiche Tweede Wereldoorlog. Militair gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. Algemene bekendmaking nr: 17 van de opperbevelhebber van land- en zeemacht. Inwoners kunnen worden opgeroepen of aangewezen tot het verrichten van persoonlijke diensten voor hulp bij militaire werkzaamheden, en de regels omtrent. Afkomstig van de generaal opperbevelhebber van land- en zeemacht, I.H. Reynders. Ontwerper: H. Reynders, Afmeting: 42x59 cm, Algemene landsdrukkerij, zonder datum. WOII. WO2. - Foto's & Kaarten

Affiche Tweede Wereldoorlog. Militair gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. Algemene bekendmaking nr: 17 van de opperbevelhebber van land- en zeemacht. Inwoners kunnen worden opgeroepen of aangewezen tot het verrichten van persoonlijke diensten voor hulp bij militaire werkzaamheden, en de regels omtrent. Afkomstig van de generaal opperbevelhebber van land- en zeemacht, I.H. Reynders. Ontwerper: H. Reynders, Afmeting: 42x59 cm, Algemene landsdrukkerij, zonder datum. WOII. WO2.

Fotonummer["1726_070"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1939
Datering tot1945
Herkomst1726 Plaatsingslijst van het archief van Affiches Tweede Wereldoorlog
Uiterlijke vormaffiche
OmschrijvingAffiche Tweede Wereldoorlog. Militair gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. Algemene bekendmaking nr: 17 van de opperbevelhebber van land- en zeemacht. Inwoners kunnen worden opgeroepen of aangewezen tot het verrichten van persoonlijke diensten voor hulp bij militaire werkzaamheden, en de regels omtrent. Afkomstig van de generaal opperbevelhebber van land- en zeemacht, I.H. Reynders. Ontwerper: H. Reynders, Afmeting: 42x59 cm, Algemene landsdrukkerij, zonder datum. WOII. WO2.
Datum

1726_070 - Affiche Tweede Wereldoorlog. 

Militair gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag.

Algemene bekendmaking nr: 17 van de opperbevelhebber van land- en zeemacht. Inwoners kunnen worden opgeroepen of aangewezen tot het verrichten van persoonlijke diensten voor hulp bij militaire werkzaamheden, en de regels omtrent. 

Afkomstig van de generaal opperbevelhebber van land- en zeemacht, I.H. Reynders. 

Ontwerper:  H. Reynders, Afmeting: 42x59 cm, Algemene landsdrukkerij, zonder datum.

WOII. WO2.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag