200482 - Deze foto van het 40-jarig bestaan van de loterij en reisvereniging 'De Geest des Tijds' is gemaakt op Dinsdag 2 december 1930. De vereniging is gevestigd bij café H. Bruinzeels Noordstraat (voorheen Jan Vorselaars). De vereniging is opgericht door drie gebroeders Vorselaars te weten Henri Vorselaars smid (voorzitter) , Jan Vorselaars kleermaker caféhouder (commissaris) en Fons Vorselaars bakker (lid) . Alle drie ontvingen zij een gouden dasspeld van een vossenkopje met een briljant als oog cadeau. Twee eigenaren van zo'n speld zijn bekend, doch van Jan Vorselaars is nog geen erfgenaam gevonden. - Foto's & Kaarten

Deze foto van het 40-jarig bestaan van de loterij en reisvereniging 'De Geest des Tijds' is gemaakt op Dinsdag 2 december 1930. De vereniging is gevestigd bij café H. Bruinzeels Noordstraat (voorheen Jan Vorselaars). De vereniging is opgericht door drie gebroeders Vorselaars te weten Henri Vorselaars smid (voorzitter) , Jan Vorselaars kleermaker caféhouder (commissaris) en Fons Vorselaars bakker (lid) . Alle drie ontvingen zij een gouden dasspeld van een vossenkopje met een briljant als oog cadeau. Twee eigenaren van zo'n speld zijn bekend, doch van Jan Vorselaars is nog geen erfgenaam gevonden.

Fotonummer["200482"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf02-12-1930
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDeze foto van het 40-jarig bestaan van de loterij en reisvereniging 'De Geest des Tijds' is gemaakt op Dinsdag 2 december 1930. De vereniging is gevestigd bij café H. Bruinzeels Noordstraat (voorheen Jan Vorselaars). De vereniging is opgericht door drie gebroeders Vorselaars te weten Henri Vorselaars smid (voorzitter) , Jan Vorselaars kleermaker caféhouder (commissaris) en Fons Vorselaars bakker (lid) . Alle drie ontvingen zij een gouden dasspeld van een vossenkopje met een briljant als oog cadeau. Twee eigenaren van zo'n speld zijn bekend, doch van Jan Vorselaars is nog geen erfgenaam gevonden.
Datum

200482 - Deze foto van het 40-jarig bestaan van de loterij en reisvereniging 'De Geest des Tijds' is gemaakt op Dinsdag 2 december 1930. De vereniging is gevestigd bij  café H. Bruinzeels Noordstraat (voorheen Jan Vorselaars). De vereniging is opgericht door drie gebroeders Vorselaars te weten Henri Vorselaars smid (voorzitter) ,  Jan Vorselaars kleermaker caféhouder (commissaris) en Fons Vorselaars bakker (lid) . Alle drie ontvingen zij een gouden dasspeld van een vossenkopje met een briljant als oog cadeau. Twee eigenaren van zo'n speld zijn bekend, doch van Jan Vorselaars is  nog geen erfgenaam gevonden.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag