054056 - Sport. Voetbal. Willem II. Door de beslissingswedstrijd tegen D.F.C. met 3-1 te winnen promoveert WIllem II weer naar de ere-divisie. Na afloop wordt het elftal van Willem II onder groot enthousiasme ingehaald in de Heuvelstraat op weg naar het paleis-raadhuis voor een ontvangst door het gemeentebestuur. - Foto's & Kaarten

Sport. Voetbal. Willem II. Door de beslissingswedstrijd tegen D.F.C. met 3-1 te winnen promoveert WIllem II weer naar de ere-divisie. Na afloop wordt het elftal van Willem II onder groot enthousiasme ingehaald in de Heuvelstraat op weg naar het paleis-raadhuis voor een ontvangst door het gemeentebestuur.

Fotonummer["054056"]
PlaatsTilburg
Straat["Heuvelstraat"]
WijkCentrum
Datering vanaf07-06-1958
OmschrijvingSport. Voetbal. Willem II. Door de beslissingswedstrijd tegen D.F.C. met 3-1 te winnen promoveert WIllem II weer naar de ere-divisie. Na afloop wordt het elftal van Willem II onder groot enthousiasme ingehaald in de Heuvelstraat op weg naar het paleis-raadhuis voor een ontvangst door het gemeentebestuur.
Datum

054056 - Sport. Voetbal. Willem II. Door de beslissingswedstrijd tegen D.F.C. met 3-1 te winnen promoveert WIllem II weer naar de ere-divisie. Na afloop wordt het elftal van Willem II  onder groot enthousiasme ingehaald in de Heuvelstraat op weg naar het paleis-raadhuis voor een ontvangst door het gemeentebestuur.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag