045535 - Bruidjes die meeliepen in een optocht van het St. Jorisgilde te Goirle. Op de voorste rij v.l.n.r. Betsie van de Brekel, ? Brock, ? Dirks (Zonnehuis), Riet van Beurden, N.N., Tonnie van de Brekel en twee onbekenden. Achteraan v.l.n.r. Janneke Stockermans, ? de Brouwer van de Bakertand, N.N., Lies Dirks en N.N. - Foto's & Kaarten

Bruidjes die meeliepen in een optocht van het St. Jorisgilde te Goirle. Op de voorste rij v.l.n.r. Betsie van de Brekel, ? Brock, ? Dirks (Zonnehuis), Riet van Beurden, N.N., Tonnie van de Brekel en twee onbekenden. Achteraan v.l.n.r. Janneke Stockermans, ? de Brouwer van de Bakertand, N.N., Lies Dirks en N.N.

Fotonummer["045535"]
PlaatsGoirle
Datering vanaf1935
HerkomstCollectie R. van Beurden, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingBruidjes die meeliepen in een optocht van het St. Jorisgilde te Goirle. Op de voorste rij v.l.n.r. Betsie van de Brekel, ? Brock, ? Dirks (Zonnehuis), Riet van Beurden, N.N., Tonnie van de Brekel en twee onbekenden. Achteraan v.l.n.r. Janneke Stockermans, ? de Brouwer van de Bakertand, N.N., Lies Dirks en N.N.
Datum

045535 - Bruidjes die meeliepen in een optocht van het St. Jorisgilde te Goirle. Op de voorste rij v.l.n.r. Betsie van de Brekel, ? Brock, ? Dirks (Zonnehuis), Riet van Beurden, N.N., Tonnie van de Brekel en twee onbekenden. Achteraan  v.l.n.r. Janneke Stockermans, ? de Brouwer van de Bakertand, N.N., Lies Dirks en N.N.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag